ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κρατούμενος επιτέθηκε εναντίον αστυνομικών – Τα έσπασε όλα στο Γενικό Νοσοκομείο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κρατούμενος επιτέθηκε εναντίον αστυνομικών – Τα έσπασε όλα στο Γενικό Νοσοκομείο

Υπόθεση που αφορά αδικήματα επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης εναντίον δύο αστυνομικών διερευνά η Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες κρατούμενος για διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας, το βράδυ της Κυριακής (3/6) προς τα ξημερώματα της Δευτέρας (4/6), ενώ νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, επιτέθηκε εναντίον δύο μελών της Αστυνομίας.

Προκάλεσε επίσης ζημιές σε κυβερνητική περιουσία και συγκεκριμένα σε κρεβάτι του Γενικού Νοσοκομείου.

Στους δύο αστυνομικούς έγιναν εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι ο ένας φέρει κάκωση αγκώνα και ο άλλος κάκωση γονάτου.

Στα αδικήματα που διερευνώνται εις βάρος του δράστη, προστίθενται και αυτά της απειλής, της ανησυχίας, της δημόσιας εξύβρισης, της διασάλευσης της ειρήνης και της κακόβουλης ζημιάς σε κυβερνητική περιουσία.

Ιωάννα Μάντζιηπα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Θα ηγηθούμε με διαφάνεια, συναίνεση και αποφασιστικότητα» - Η Κύπρος στο επίκεντρο της Ευρώπης

Χριστοδουλίδης: «Θα ηγηθούμε με διαφάνεια, συναίνεση και αποφασιστικότητα» - Η Κύπρος στο επίκεντρο της Ευρώπης

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σήμερα ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο, στην παρουσία της Γενικής Γραμματέως (ΓΓ) του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) κας Thérèse Blanchet.

BEST OF TOTHEMAONLINE