ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εμπρησμός σε γυράδικο στην λεωφόρο Σταυρού -Εκτεταμένες ζημιές

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εμπρησμός σε γυράδικο στην λεωφόρο Σταυρού -Εκτεταμένες ζημιές

Πληροφορία για πυρκαγιά σε πρατήριο φαγητού και συγκεκριμένα σε γυράδικο στον Στρόβολο έλαβε τα μεσάνυχτα της Κυριακής (3/6) η Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, η πληροφορία έφτασε τα ξημερώματα της Δευτέρας (4/6) και αφορούσε φωτιά σε γυράδικο που βρίσκεται στη Λεωφόρο Σταυρού.

Στο μέρος μετέβησαν μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας ενώ η Πυροσβεστική κατέσβησε τη φωτιά.

Καταστράφηκε το εσωτερικό μέρος και μαύρισε μέρος του εξωτερικού τοίχου με τις ζημιές να είναι μεγάλες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πρώτες εξετάσεις της Πυροσβεστικής κατέδειξαν κακόβουλη ενέργεια, ωστόσο νέες εξετάσεις διενεργούνται με το πρώτο φως της ημέρας.

Πάντως, ο ιδιοκτήτης του γυράδικου ανέφερε ότι δεν υποψιάζεται οποιονδήποτε για το περιστατικό.

*Η κύρια φωτογραφία είναι από πυρκαγιά που είχε τεθεί κακόβουλα σε άλλο κατάστημα στην λεωφόρο Σταυρού πριν από περίπου έναν μήνα.

Ι.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αναβάθμιση από Scope: «Συνεχίζουμε με την ίδια υπευθυνότητα» - Εξαιρετικά ισχυρή δημοσιονομική επίδοση τα τελευταία έτη

ΠτΔ για αναβάθμιση από Scope: «Συνεχίζουμε με την ίδια υπευθυνότητα» - Εξαιρετικά ισχυρή δημοσιονομική επίδοση τα τελευταία έτη

Σε αναβάθμιση της μακροπρόθεσμης πιστοληπτικής ικανότητας της Κύπρου προχώρησε ο γερμανικός οίκος αξιολόγησης Scope Ratings, ανεβάζοντας τη βαθμολογία σε A από A-, ενώ παράλληλα αναθεώρησε το outlook σε σταθερό (από θετικό).

BEST OF TOTHEMAONLINE