ΛΑΡΝΑΚΑ: Το τελευταίο αντίο στον Ανδρέα Γεωργίου – Η παράκληση της οικογένειας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Το τελευταίο αντίο στον Ανδρέα Γεωργίου – Η παράκληση της οικογένειας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τον τελευταίο ασπασμό θα δώσουν συγγενείς και φίλοι του 23χρονου Ανδρέα την Τρίτη (5/6).

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί από τον ιερό ναό Αγίου Παντελεήμονα στο Μενεού στις 15:30.

Τραγικές φιγούρες αναμένεται να είναι η μητέρα και η αδελφή του αδικοχαμένου νέου, αλλά και οι φίλοι και συγγενείς που τιμούν τη μνήμη του.

Γίνεται παράκληση όπως αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές στην οικογένεια.

 

Υπενθυμίζεται ότι ο Ανδρέας «έσβησε» στην άσφαλτο στις 22:10 το βράδυ του Σαββάτου (3/6) όταν λεωφορείο συγκρούστηκε με τη μοτοσικλέτα του.

Από τη σύγκρουση, ο Ανδρέας τραυματίστηκε κρίσιμα και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου στις 00:30 της Κυριακής (3/6) υπέκυψε στα τραύματά του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη- Τατάρ για τα ΜΟΕ- Οι χαμηλές προσδοκίες και η ταφόπλακα στην Ομοσπονδία

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη- Τατάρ για τα ΜΟΕ- Οι χαμηλές προσδοκίες και η ταφόπλακα στην Ομοσπονδία

Σε μια προσπάθεια να προχωρήσει η συζήτηση για τα ΜΟΕ, όπως αποφασίστηκε στη διάσκεψη της Γενεύης, τον περασμένο Μάρτιο, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, συναντάται σήμερα στις 11 το πρωί, με τον Ερσίν Τατάρ, στο γραφείο του Ειδικού Συμβούλου του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE