ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Eίχε φορέσει ξανά τα κίτρινα o Kατσαντώνης…

Eίχε φορέσει ξανά τα κίτρινα o Kατσαντώνης…

Το όνομα του 18χρονου επιθετικού Αντρέα Κατσαντώνη, ξαφνικά βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας. Με αφορμή την υπογραφή του παίχτη (υπό το καθεστώς του ερασιτέχνη) στον ΑΠΟΕΛ. 

Η αλήθεια είναι ότι ο παίχτης, ήταν απο τους νεαρούς που ξεχώριζαν στην ομάδα του τριφυλλιού τα τελευταία 1-2 χρόνια. Η Ομόνοια… τραβάει (φυσιολογικά) τη νομική οδό για να διεκδικήσει ότι και όσα δικαιούται… 

Περισσότερα (ΕΔΩ) για την αντίδραση της Ομόνοιας

Αν ακολούθησαν τις σωστές διαδικασίες στην Ομόνοια, θα το δείξει ο χρόνος.

Ο Κατσαντώνης, είχε φορέσει ξανά τα κίτρινα. Ήταν στην ακαδημία του ΑΠΟΕΛ για μερικά χρόνια. Για κάποιους λόγους, έφυγε σε κάποια στιγμή. Πριν δυο χρόνια είχε πάει για δοκιμαστικά στην ΑΕΚ Αθηνών.

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top