ΠΑΦΟΣ: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή του δικαστή Κώστα Σατολιά

ΠΑΦΟΣ: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή του δικαστή Κώστα Σατολιά

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής (10/06) η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του δικαστή Κώστα Σατολιά ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή το πρωί του Σαββάτου (09/06).

Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής, ο 49χρονος δικαστής υπέστη οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Την νεκροτομή διενήργησε η ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου.

Θυμίζουμε πως το μοιραίο σημειώθηκε γύρω στις 10:00 το πρωί όταν ξαφνικά ο δικαστής έχασε τις αισθήσεις του μπροστά στα μάτια της γυναίκας του. Αμέσως, κλήθηκε ασθενοφόρο και μέσα σε λίγα λεπτά έφτασε στο σημείο όπου έγιναν προσπάθειες από το πλήρωμα με απινιδωτή.

Ακολούθως, ο δικαστής μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου με τους επί καθήκον γιατρούς να καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες να τον επαναφέρουν. Δυστυχως όμως ο Κώστας Σακολιάς είχε φύγει.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Επιστρέφει η Ολγκίν ως Προσωπική Απεσταλμένη του Γκουτέρες

Κυπριακό: Επιστρέφει η Ολγκίν ως Προσωπική Απεσταλμένη του Γκουτέρες

O Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, ανακοίνωσε σήμερα τον διορισμό της Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουέγιαρ από την Κολομβία ως Προσωπικής του Απεσταλμένης για το Κυπριακό.