Ο ίδιος ΗΘΕΛΕ, αλλά…

Ο ίδιος ΗΘΕΛΕ, αλλά…

Ο Λουκάς Βύντρα αποτελεί παρελθόν από την Ομόνοια καθώς το συμβόλαιό του είχε διάρκεια για ένα χρόνο.

Ο ίδιος ήθελε να παραμείνει στο τριφύλλι, έστω και με μειωμένες απολαβές αφού πιστεύει πως έχει ακόμη μια ποδοσφαιρική χρονιά στα πόδια του.

Ο 37χρονος κεντρικός αμυντικός όμως αν και γνωρίζει πως δεν θα ήταν στις πρώτες επιλογές, αυτό φαίνεται πως δεν τον ενδιέφερε.

Φαίνεται πως ο Βύντρα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα βρίσκεται με τη νέα χρονιά στο »Ηλίας Πούλλος» και δεν θα συνεχίσει να φοράει τα πράσινα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μάχη για τη ζωή δίνει η 46χρονη μητέρα - Με το υπηρεσιακό όπλο «υπέγραψε» την τραγωδία ο αστυνομικός

Μάχη για τη ζωή δίνει η 46χρονη μητέρα - Με το υπηρεσιακό όπλο «υπέγραψε» την τραγωδία ο αστυνομικός

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η 46χρονη μητέρα στη Λεμεσό, με τις επόμενες ώρες να θεωρούνται καθοριστικές για τη ζωή της.