ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Χειροπέδες σε 53χρονη – Έκλεβε τον κοσμάκη με το ‘γάντι’

ΠΡΩΤΑΡΑΣ:  Χειροπέδες σε 53χρονη – Έκλεβε τον κοσμάκη με το ‘γάντι’

Στη σύλληψη 53χρονης, προχώρησε τα ξημερώματα της Κυριακής (10/06) η Αστυνομία στην Επαρχία Αμμοχώστου, σε σχέση με υποθέσεις κλοπής περιουσίας.

Συγκεκριμένα γύρω στις 22:00 το βράδυ της Κυριακής (10/06), λήφθηκε πληροφορία ότι στην περιοχή Πρωταρά, πολίτες εντόπισαν δύο γυναίκες ύποπτες για κλοπή περιουσίας. 

Συγκεκριμένα, στη μία περίπτωση κλάπηκε από πρόσωπο μία τσάντα που περιείχε το χρηματικό ποσό των 60 ευρώ, πιστωτικές κάρτες, κλειδιά και άλλα αντικείμενα και στη δεύτερη περίπτωση, κλάπηκε ένα πορτοφόλι που περιείχε κλειδιά, πιστωτική κάρτα και άλλα αντικείμενα. 

Από εξετάσεις που έγιναν προέκυψε μαρτυρία εναντίον 53χρονης, η οποία συνελήφθη τα ξημερώματα σήμερα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. 

Ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO: Αποκαλυπτικός ο ΠτΔ στο «Τ» – Η απάντηση στους επικριτές του, η πρόβλεψη για τις βουλευτικές του 2026 και το μήνυμα στην κοινωνία

VIDEO: Αποκαλυπτικός ο ΠτΔ στο «Τ» – Η απάντηση στους επικριτές του, η πρόβλεψη για τις βουλευτικές του 2026 και το μήνυμα στην κοινωνία

Σε μια πορεία από το Προεδρικό Μέγαρο μέχρι την Πάφο, ο Νίκος Χριστοδουλίδης ανοίγει τις πόρτες του προεδρικού οχήματος για πρώτη φορά σε Μέσο Ενημέρωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE