ΛΕΜΕΣΟΣ: 40 μέρες στο κελί 39χρονος- Οδηγούσε μεθυσμένος και με ληγμένη μαθητική άδεια

ΛΕΜΕΣΟΣ: 40 μέρες στο κελί 39χρονος- Οδηγούσε μεθυσμένος και με ληγμένη μαθητική άδεια

Σε ποινή φυλάκισης για 40 μέρες καταδικάστηκε την Πέμπτη 21/6 39χρονος, από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, ο οποίος συνελήφθη να οδηγεί μοτοσικλέτα, υπό την επήρεια αλκοόλης.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, πέραν της φυλάκισης, το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού αποφάσισε τη στέρηση άδειας οδηγού του 39χρονου για έξι μήνες, καθώς και επιβολή πέντε βαθμών ποινής.

Ο 39χρονος είχε εντοπιστεί τα μεσάνυχτα της 6ης Οκτωβρίου 2017, να οδηγεί μοτοσικλέτα, στη λεωφόρο Μακαρίου στη Λεμεσό, με σβηστά φώτα, χωρίς άδεια κυκλοφορίας από το Δεκέμβριο του 2016 και με ληγμένη μαθητική άδεια οδηγού. Υποβλήθηκε επίσης, σε εξέταση αλκοόλης, με χαμηλότερη ένδειξη 115μg%, αντί 9μg%.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εθνικό Συμβούλιο: «Δεν υπάρχει επιλεκτική ανάγνωση των ψηφισμάτων» - Αποτίμησαν τα αποτελέσματα της συνάντησης ΠτΔ-Έρχιουρμαν

Εθνικό Συμβούλιο: «Δεν υπάρχει επιλεκτική ανάγνωση των ψηφισμάτων» - Αποτίμησαν τα αποτελέσματα της συνάντησης ΠτΔ-Έρχιουρμαν

Χαιρετίζουμε τη χθεσινή αναφορά στο κοινό ανακοινωθέν στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ, μια αναφορά που αποτελεί προσήλωση στο διεθνές δίκαιο την οποία επιδιώκουμε και θεωρούμε ως θωράκιση και πυξίδα, είπε απόψε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE