ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έτσι, θα αποτύχει ΚΑΙ ο Κέρκεζ

Έτσι, θα αποτύχει ΚΑΙ ο Κέρκεζ

Η ΑΕΛ απέκτησε τον Πολωνό τερματοφύλακα Πάτρικ Πρόσεκ για ενίσχυση του «άσου», με τον Βοζίνια να παραμένει θεωρητικά η πρώτη επιλογή και για τη νέα σεζόν.

Η κίνηση αυτή όμως, δεν άρεσε σε μερίδα οπαδών της ΑΕΛ, η οποία άρχισε πάλι τη γκρίνια, επειδή θεωρεί ότι είναι μία περιττή μεταγραφή, καθώς όπως αναφέρουν, έπρεπε να αποκτηθεί Κύπριος τερματοφύλακας για αναπληρωματικός, προκειμένου να ενισχυθεί η ομάδα με κοινοτικό που αγωνίζεται σε άλλη θέση.

Η προσωπική μου άποψη και επιτρέψτε μου τον πρώτο ενικό, είναι ότι φέτος φαίνεται πως κάτι πολύ καλό πάει να δημιουργηθεί για τη νέα χρονιά.

Έχουν γίνει μέχρι στιγμής καλές και στοχευμένες μεταγραφές και θα γίνουν και άλλες. Και σε συνδυασμό με την παρουσία του Κέρκεζ στο «τιμόνι» της τεχνικής ηγεσίας, αυξάνονται σημαντικά οι πιθανότητες για το «χτίσιμο» μίας ανταγωνιστικής ομάδας που θα κάνει ξανά περήφανο τον ΑΕΛίστα.

Όμως, υπάρχει ένα μεγάλο ΑΛΛΑ…

Για να έχει βάσιμες ελπίδες για να επιτύχει στο έργο του ο Βόσνιος τεχνικός, χρειάζεται τη στήριξη ΟΛΩΝ των ΑΕΛιστών και όχι γκρίνια, μουρμούρα, μιζέρια και αμφισβήτηση για τα πάντα, ακόμα κι όταν η ομάδα αποκτά παίκτη κλάσης όπως ο Ντα Σίλβα, με τη δικαιολογία ότι είναι μεγάλος σε ηλικία.

Αλλιώς, και η νέα σεζόν θα είναι «χαμένη» για την ΑΕΛ πριν καν ξεκινήσει.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top