Νέος κύκλος επαφών της Ολγκίν στις Βρυξέλλες για το Κυπριακό
Οι Βρυξέλλες είναι ο επόμενος σταθμός της περιοδείας της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό.

Με μεγάλη χαρά, το τμήμα φούτσαλ της Ανόρθωσης, ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνή φουτσαλιστή, Άγγελου Περικλέους.
Ο Περικλέους γεννήθηκε στις 5 Ιανουαρίου 1990. Πριν στραφεί στο ποδόσφαιρο σάλας, αγωνίστηκε στην ΑΕΛ, στον Ατρόμητο Γεροσκήπου, στον Εθνικό Άχνας και στον Νίκο και Σωκράτη Ερήμης. Διετέλεσε διεθνής με όλες τις Εθνικές μέχρι την κάτω 21. Μάλιστα, στην ομάδα της Ερήμης, θήτευσε υπό τις οδηγίες του γνώριμου μας και ιδιαίτερα αγαπητού, Νίκου Φρούσσου.
Το 2014 ξεκίνησε την ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο σάλας, ήταν βασικότατο γρανάζι της ΑΕΛ, με την οποία πανηγύρισε το κύπελλο το 2017. Αγωνίζεται ως ακραίος και είναι εν ενεργεία διεθνής. Η απόκτηση του ενισχύει σημαντικά την ομάδα μας, που φιλοδοξεί σε πρωταγωνιστική πορεία ενόψει της νέας περιόδου.
Ευχόμαστε στον Άγγελο πάνω από όλα να είναι υγιής με πολλές επιτυχίες τόσο με τον Φοίνικα στο στήθος, όσο και σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




