ΜΠΑΧΑΛΟ στα διοικητικά Κυπριακής ομάδας Α’ Κατηγορίας, το σκέφτηκε για ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ο πρόεδρος!

ΜΠΑΧΑΛΟ στα διοικητικά Κυπριακής ομάδας Α’ Κατηγορίας, το σκέφτηκε για ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ο πρόεδρος!

Ο Αιχμηρός έμαθε και σας ενημερώνει…

Προ εβδομάδας έγινε το έλα να δεις στα διοικητικά κυπριακής ομάδας που αγωνίζεται στην Α’ Κατηγορία. Οι παράγοντες φαγώθηκαν μεταξύ τους και είχε δημιουργηθεί κόντρα.

Ο Πρόεδρος το σκέφτηκε και για να αποχωρήσει, όμως οι συνεργάτες του τον έπεισαν να παραμείνει και να βρει η ομάδα τον ίσιο δρόμο για να λυθούν όλα τα προβλήματα.

Με την παρέμβαση τρίτων η κόντρα λύθηκε, επήλθε η »ειρήνη» στο συμβούλιο και οι διενέξεις σταμάτησαν.

Ο Αιχμηρός μαθαίνει πως ο λόγος που έγινε όλο αυτό είναι γιατί καποιοι εντός της ομάδας θεωρούσαν πως άτομα του συμβουλίου προσπαθούν να επηρεάσουν το έργο του προπονητή και πως παρεμβαίνουν σε θέματα που δεν είναι των αρμοδιοτήτων τους.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κατά τη συνάντηση στις 26 Αυγούστου μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του ηγέτη  των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν αναμένεται να συζητηθεί κατά πόσο υπάρχει πρόθεση από Τ/κ πλευράς για πρόοδο στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) ειδικά όσον αφορά στα σημεία διέλευσης, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE