Βουλή των Ελλήνων: Μόνιμη κατοικία στην Τουρκία αποκτούν οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί

Βουλή των Ελλήνων: Μόνιμη κατοικία στην Τουρκία αποκτούν οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί

Υπερψηφίστηκε ομόφωνα από τη Βουλή των Ελλήνων, η τροπολογία που δίνει τη δυνατότητα στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς να αποκτήσουν μόνιμη κατοικία στην Τουρκία κάτι που θα διευκολύνει την υπερασπιστική τους γραμμή ενώπιον της τουρκικής Δικαιοσύνης.

Σημειώνεται ότι το τουρκικό δικαστήριο απέρριπτε τα αιτήματα αποφυλάκισης των δύο στρατιωτικών με την αιτιολογία ότι δεν είχαν μόνιμη κατοικία στην Τουρκία.

Μιλώντας στη Βουλή, ο Υπουργός Άμυνας της Ελλάδας Πάνος Καμμένος σημείωσε ότι με την τροπολογία αυτή οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί θα θεωρείται ότι υπηρετούν στην Τουρκία έχοντας μόνιμη κατοικία εκεί και ως εκ τούτου μπορούν να αποφυλακιστούν μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Η Κύπρος αποχαιρετά τον Γιώργο Βασιλείου – Το τελευταίο αντίο στον «άνθρωπο της αλλαγής»

LIVE: Η Κύπρος αποχαιρετά τον Γιώργο Βασιλείου – Το τελευταίο αντίο στον «άνθρωπο της αλλαγής»

Η Κύπρος αποχαιρετά σήμερα έναν πολιτικό που σφράγισε με την παρουσία του τη σύγχρονη ιστορία του τόπου. Ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Γιώργος Βασιλείου, οδηγείται στην τελευταία του κατοικία, με την Πολιτεία και τον λαό να αποτίουν φόρο τιμής στον άνθρωπο των μεταρρυθμίσεων και του εκσυγχρονισμού. Το ThemaOnline καταγράφει λεπτό προς λεπτό την τελετή, τις αφίξεις των επισήμων και το κλίμα από τον χώρο της κηδείας.

BEST OF TOTHEMAONLINE