Πρώην συνεργάτης του Καϊάφα ο προπονητής της Ομόνοιας 1948 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Πρώην συνεργάτης του Καϊάφα ο προπονητής της Ομόνοιας 1948 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Κατά τη διάρκεια της Ιδρυτικής Συνέλευσης του Αθλητικού Λαϊκού Σωματείου Ομόνοια 1948 ανακοινώθηκε ότι ο πρώτος προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας θα είναι ο Κύπριος τεχνικός, Μιχάλης Σεργίου.

Πρόκειται για έναν εκ των στενών συνεργατών του Κώστα Καϊάφα τα τελευταία χρόνια και δη όταν ήταν στον πάγκο της Ομόνοιας τη σεζόν 2014-2015.

Ο Μιχάλης Σεργίου, όπως θα δείτε και την πιο κάτω φωτογραφία, ήταν παρών στη σημερινή συνέλευση

Διαβάστε επίσης:

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ απο την ιδρυτική συνέλευση Ομόνοιας 1948 – Πλήθος κόσμου

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Μέγαλη ανησυχία από διάφορες χώρες για τις εξελίξεις στη Μ. Ανατολή - Σαφείς προειδοποιήσεις προς τις ΗΠΑ από Ιράν

LIVE: Μέγαλη ανησυχία από διάφορες χώρες για τις εξελίξεις στη Μ. Ανατολή - Σαφείς προειδοποιήσεις προς τις ΗΠΑ από Ιράν

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ανακοίνωσε με ανάρτηση του στο Χ την ολοκλήρωση μεγάλης στρατιωτικής επιχείρησης κατά του Ιράν, δηλώνοντας ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες «ολοκλήρωσαν την πολύ επιτυχημένη επίθεσή μας σε τρεις πυρηνικές εγκαταστάσεις στο Ιράν, συμπεριλαμβανομένων των Φόρντοου, Nατάνζ και Ισφαχάν». Ακολούθησαν αντίποινα με πυραυλική επίθεση από Ιράν στο Τελ Αβίβ με νεκρούς και τραυματίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE