ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εχασε τη μάχη για ζωή ο 40χρονος Αστυνομικός από την επαρχία Λευκωσίας

Εχασε τη μάχη για ζωή ο 40χρονος Αστυνομικός από την επαρχία Λευκωσίας

Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 40χρονος Αστυνομικός που νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας από το βράδυ της 7ης Ιουλίου.

Πρόκειται για 40χρονο μοτοσικλετιστή, ο οποίος συνόδευε με άλλους φίλους του, νεόνυμφους σε υπαίθριο χώρο δεξίωσης του Καλού Χωριού.

Είχε αποχωρήσει από τον χώρο για να αλλάξει όχημα στην οικία του όπου θα μετέβαινε οικογενειακώς στη δεξίωση, ωστόσο η μοίρα του επεφύλασσε άλλα σχέδια.

Στον δρόμο για την οικία του, κάτω από άγνωστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του με αποτέλεσμα να κτυπήσει στα προστατευτικά κιγκλιδώματα.

Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι μετά από τη σύγκρουση που σημειώθηκε στο χωριό Γούρρι.

Τη Δευτέρα (23/7) κρίθηκε κλινικά νεκρός μετά από εξετάσεις που του έγιναν για να διαφανεί κατά πόσο βρισκόταν σε λειτουργία ο εγκέφαλός του.

Ο 40χρονος καταλείπει σύζυγο και βρέφος ενός έτους.

Η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του θα γίνει την Τετάρτη (25/7).

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top