ΑΝ.ΚΥΒ. ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ‘Είναι πλήρεις από τρόφιμα – Χρειάζονται φαρμακευτικά είδη’ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΑΝ.ΚΥΒ. ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ‘Είναι πλήρεις από τρόφιμα – Χρειάζονται φαρμακευτικά είδη’ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στην Αθήνα βρίσκεται η Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος Κλέλια Βασιλείου όπου σε συντονισμό με την Κυβέρνηση, γίνεται προσπάθεια για βοήθεια των πυρόπληκτων της Αττίκης.

Η κ. Βασιλείου δημοσιεύει την Τετάρτη 25/07, στο προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, λίστα με φαρμακευτικά είδη που χρειάζονται οι εθελοντές έτσι ώστε να προσφέρουν την απαραίτητη φροντίδα στους ελαφρά τραυματίες της φονικής λαίλαπας που κτύπησε την Τρίτη 23/07 την Αττική.

Διαβάστε αυτούσια την ανάρτηση:

Καλημέρα. Φίλοι μας, μην στέλνετε άλλη βοήθεια για τους πληγέντες συνανθρώπους μας. Είναι πλήρεις από τρόφιμα και από ρούχα!

Η κινητοποίηση του κόσμου ήταν τεράστια ώστε σε μια μέρα να γεμίσει το δημαρχείο Ραφήνας, ο δήμος κλπ.

Χρειάζονται ΜΟΝΟ:

       Βαζελινούχες γάζες fucidin

  • Αποστειρωμένες γάζες μεσάιο μέγεθος
  • Αποστειρωμένες γάζες μεγάλο μέγεθος
  • Φιάλες ορού ringers
  • Φιάλες ορού dextrose
  • Παλμικά οξύμετρα
  • Ηλεκτρονικά πιεσόμετρα
  • Τζελ εγκάυματος τύπου flagyl/ flogocalm
  • Pulvo spray
  • Γάντια νιτριλίου
  • Αλουμινοκουβέρτες
  • Μάσκες μιας χρήσης v2
  • Αυτοκόλλητα ράμματα
  • Ήπιο αντισηπτικό τύπου hibitane
  • Μπαταρίες ΑΑ και ΑΑΑ
  • Παυσίπονα
  • Λαβίδες
  • Ποδιές μίας χρήσεως
  • Kαθαριστικά σπιτιού

Μαλιστα στην αναρτηση της σημειωνει πως εθελόντρια από την Νέα Μάκρη, αναφέρει ότι χρειάζονται άμεσα ΦΑΚΟΥΣ ΚΕΡΙΑ ΚΑΦΕΔΕΣ ΣΑΓΙΟΝΑΡΕΣ (παιδικές, αντρικές, γυναικείες). Λεωφόρος Μαραθώνος 196 Χρύσα Κηρύκου 6979118750 η εθελόντρια εκεί

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη, αμέσως μετά τη χθεσινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον κατοχικό ηγέτη, ότι δηλαδή «δεν ήταν το αποτέλεσμα που περίμενα. Η προσέγγιση γιαβάς-γιαβάς στο κυπριακό δεν αποδίδει», περικλείει αυτό το οποίο γνωρίζουμε ήδη. Ότι δηλαδή στόχος του Ερσίν Τατάρ, είναι το ροκάνισμα του χρόνου, μέχρι την επόμενη διάσκεψη της Γενεύης, που εκεί πλέον, τα πράγματα δεν προδιαγράφονται ευοίωνα, σε ότι αφορά το αποτέλεσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE