Με όλα σχεδόν τα «όπλα» στη «φαρέτρα» ο Μπαλταζάρ

Με όλα σχεδόν τα «όπλα» στη «φαρέτρα» ο Μπαλταζάρ

Με απογευματινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ, ενόψει του επαναληπτικού αγώνα με αντίπαλο τη Φλόρα Ταλίν, για τον Β΄ προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ.

Τα νέα ήταν ευχάριστα και σήμερα (29/07) για τον Μπρούνο Μπαλταζάρ, αφού σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, πρόγραμμα φυσιοθεραπείας ακολούθησε ο Αλωνεύτης και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν σε κανονικούς ρυθμούς.

Έτσι, ο Πορτογάλος τεχνικός συνεχίζει να έχει ευχάριστο «πονοκέφαλο», για το πως θα καταστρώσει τα πλάνα του για την τυπικής διαδικασίας ρεβάνς με τους Εσθονούς, όπου αναμένεται να κάνει αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Αναλυτικά:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Νέα στοιχεία ενώπιον Δικαστηρίου - Πολύωρη η αντεξέταση

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Νέα στοιχεία ενώπιον Δικαστηρίου - Πολύωρη η αντεξέταση

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας παρουσιάστηκαν σήμερα Σάββατο (05/07) εκ νέου τρείς από τους συλληφθέντες του φερόμενου κυκλώματος με παράνομες δραστηριότητες εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών, παροχής προστασίας και παροχής υπηρεσίας παράνομου τζόγου.

BEST OF TOTHEMAONLINE