Τα… βάζουν με Μπαλταζάρ! Μιλάνε για αγκωνιά του κόουτς σε παίκτη της Μπερ Σεβά (PIC)

Τα… βάζουν με Μπαλταζάρ! Μιλάνε για αγκωνιά του κόουτς σε παίκτη της Μπερ Σεβά (PIC)

Δημοσίευμα στο Ισραήλ κάνει λόγο για ένα σκηνικό στο παιχνίδι Μπερ Σεβά – ΑΠΟΕΛ με πρωταγωνιστή τον προπονητή της Κυπριακής ομάδας, Μπρούνο Μπαλταζάρ.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα sports.walla.co.il σε ρεπορτάζ της αναφέρει ότι ο προπονητής, Μπρούνο Μπαλταζάρ έδωσε αγκωνιά σε παίκτη της Μπερ Σεβά και πως τον ύβρισε κιόλας.  Αυτό το συμβάν έχει καταγγείλει στον διαιτητή του αγώνα ο ποδοσφαιριστής Μπεν Μπιτόν και πως ο ίδιος ο παίκτης με το πέρας του αγώνα ανέφερε «Δεν είδα ξανά τέτοιο πράγμα, ένας προπονητής να κτυπά με αγκωνιά έναν ποδοσφαιριστή»!

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Η Επαρχιακή Εκλογική Συνδιάσκεψη του ΑΚΕΛ Λάρνακας που πραγματοποιήθηκε απόψε, εξέλεξε τους έξι υποψήφιους και υποψήφιες του ΑΚΕΛ-Αριστερά-Κοινωνική Συμμαχία, για την επαρχία, ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE