ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σαν σήμερα: Η τριάρα της Ανόρθωσης του Τιμούρ επί του Ολυμπιακού – ΒΙΝΤΕΟ

Σαν σήμερα: Η τριάρα της Ανόρθωσης του Τιμούρ επί του Ολυμπιακού – ΒΙΝΤΕΟ

Σαν σήμερα πριν από δέκα χρόνια, η Ανόρθωση επικράτησε με το επιβλητικό 3-0 του Ολυμπιακού στη Λάρνακα, βάζοντας ταυτόχρονα τις βάσεις για την παρθενική πρόκριση κυπριακής ομάδας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στα πλαίσια του τρίτου προκριματικού της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, με τους «ερυθρόλευκους» να θεωρούνται το φαβορί και τους πρωταθλητές Κύπρου να έχουν την στήριξη του κόσμου τους βρισκόμενοι προ των πυλών μιας ιστορικής ευκαιρίας.

Το επίσημο ντεμπούτο του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο του Ολυμπιακού εξελίχθηκε σε πραγματικό εφιάλτη, αφού ο πίνακας του σκορ ανέγραφε το ιστορικό 3-0 υπέρ της Ανόρθωσης.

Στο «καυτό» «Αντώνης Παπαδόπουλος» οι γηπεδούχοι πέτυχαν τον απόλυτο αιφνιδιασμό και πριν την συμπλήρωση 20 λεπτών παιχνιδιού το σκορ είχε διαμορφωθεί στο 2-0 με το αυτογκόλ του Τοροσίδη στο 4′ και το τέρμα του Σόσιν στο 17′.

Στο 77ο λεπτό οι ελπίδες των Πειραιωτών προσωρινά αναπτερώθηκαν, αλλά ο Κώστας Μήτρογλου αστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε ο Γκαλέτι από τον Μπεκιάι.

Το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε ο Λαμπάν τέσσερα λεπτά πριν το τέλος και το 3-0 έκρινε εξ’ ολοκλήρου την υπόθεση πρόκριση, καθώς το γκολ του Φερνάντο Μπελούτσι στον επαναληπτικό του Φαλήρου δεν στάθηκε αρκετό για να αποτρέψει την ιστορική πρόκριση της «Μεγάλης Κυρίας» στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ανόρθωση (Τιμούρ Κετσπάγια): Μπεκιάι, Οτσόκολιτς, Nικολάου (46′ Κόστα), Κατσαβάκης, Δέλλας, Λεϊβακαμπέσι (65′ Σαμαράς), Σκοπελίτης, Ντομπρασίνοβιτς, Λαμπάν, Μπαρντόν (63′ Κωνσταντίνου)​, Σόσιν.

​Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Νικοπολίδης (46′ Κόβατς), Τοροσίδης, Ζεβλάκοφ, Παπαδόπουλος, Λεονάρντο, Πατσατζόγλου, Στολτίδης, Όσκαρ (57′ Μήτρογλου), Γκαλέτι, Τζόρτζεβιτς (73′ Λέτο), Κοβάσεβιτς.

Πηγή: sdna.gr
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top