H FIFA ζήτησε να σταματήσουν τα πλάνα με σέξι παρουσίες από τις εξέδρες!

H FIFA ζήτησε να σταματήσουν τα πλάνα με σέξι παρουσίες από τις εξέδρες!

Την απόφαση να μειώθουν ή στην καλύτερη περίπτωση να εξαλιφθούν τα πλάνα με «καυτά» κορίτσια από τις εξέδρες των γηπέδων πήρε η FIFA, ύστερα από έρευνα που έκανε το FARE που ασχολείται με την καταπολέμηση των διακρίσεων στο ποδόσφαιρο.

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία ενημέρωσε τους τηλεοπτικούς σταθμούς, αλλά και τα φωτογραφικά πρακτορεία γι’ αυτή την απόφαση και ζήτησε από όλους να στηρίξουν την προσπάθεια καταπολέμησης του σεξισμού.

«Το κάναμε με μεμονωμένους ραδιοτηλεοπτικούς φορείς, το κάναμε και με το δίκτυο που έχει τα δικαίωματα για τις δικές μας διοργανώσεις», τόνισε ο Φεντερίκο Αντιέκι (πρόεδρος της συγκεκριμένης επιτροπής), τονίζοντας ότι η FIFA πρέπει να βοηθήσει στην αντιμετώπιση του προβλήματος που ήταν ακόμη εντονότερο στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Από την πλευρά του ο εκτελεστικός διευθυντής του FARE, Πιάρα Ποβάρ, επιβεβαίωσε ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα στη Ρωσία ήταν ο σεξισμός κι αναφέρθηκε στις ουκ ολίγες περιπτώσεις γυναικών τηλεοπτικών ρεπόρτερ τις οποίες οι οπαδοί αγκάλιασαν ή αποπειράθηκαν να φιλήσουν on air.

«Αρκετοί από αυτούς τους οπαδούς έχουν ταυτοποιηθεί με τη βοήθεια της ρωσικής αστυνομίας και τους έχει αφαιρεθεί η ειδική ταυτότητα που τους επιτρέπει να εισέρχονται στα γήπεδα και ήδη κάποιοι έχουν απελαθεί», πρόσθεσε ο Αντιέκι.

Πηγή: www.sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Ρευστότητα, δυσπιστία και μάχη συσπείρωσης στο πολιτικό σκηνικό-Πονοκέφαλος συσπείρωσης για τον ΔΗΣΥ

Βουλευτικές: Ρευστότητα, δυσπιστία και μάχη συσπείρωσης στο πολιτικό σκηνικό-Πονοκέφαλος συσπείρωσης για τον ΔΗΣΥ

Η νέα έρευνα της Rai Consultants για τον Alpha Κύπρου αποτυπώνει ένα πολιτικό τοπίο με έντονη ρευστότητα, χαμηλή εμπιστοσύνη προς τα κόμματα και υψηλό ποσοστό αναποφάσιστων. Με την προεκλογική περίοδο να αποκτά σταδιακά δυναμική, τα κόμματα καλούνται να κινητοποιήσουν τη βάση τους, να επαναπατρίσουν διαρροές και να πείσουν ένα εκλογικό σώμα που εμφανίζεται επιφυλακτικό, αν όχι αποστασιοποιημένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE