ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Βαριά τα τραύματα στο σώμα του άτυχου Σάββα – Παράκληση οικογένειας για την κηδεία

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Βαριά τα τραύματα στο σώμα του άτυχου Σάββα – Παράκληση οικογένειας για την κηδεία

Ο θάνατος του 37χρονου Σάββα Βλάχου, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στις 15 Αυγούστου στον δρόμο Αγίων Τριμιθιάς - Ανθούπολης, οφείλεται σε κακώσεις σώματος και ζωτικών οργάνων.

Τα πιο πάνω, διαπίστωσε ο Ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους που διενήργησε την  νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του 37χρονου Σάββα την Πέμπτη (16/8).

Σημειώνεται ότι ο άτυχος μοτοσικλετιστής, κηδεύεται την Παρασκευή (17/8) από τον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου στον Άγιο Δομέτιο.

Όσοι παραστούν καλούνται αντί στεφάνων να κάνουν εισφορές για την οικογένεια του 37χρονου.

Θυμίζουμε ότι ο Σάββας, καταλείπει ένα 7χρονο κοριτσάκι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Σε ένα πολιτικό περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από έντονη ρευστότητα και αυξημένη καχυποψία, τα κόμματα εισέρχονται στην τελική ευθεία προς τις βουλευτικές εκλογές με εμφανή σημάδια πίεσης. Η συμπλήρωση των ψηφοδελτίων, αντί να λειτουργεί ως οργανωτικό ορόσημο, εξελίσσεται σε πεδίο πολιτικών ισορροπιών, προσωπικών στρατηγικών και δημόσιων συγκρούσεων, αποτυπώνοντας το κλίμα πόλωσης, που διαμορφώνεται όσο πλησιάζουμε στις κάλπες, της 24ης Μαΐου.

BEST OF TOTHEMAONLINE