ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Καταλείπει 7χρονο παιδάκι ο άτυχος Σάββας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Καταλείπει 7χρονο παιδάκι ο άτυχος Σάββας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Καταλείπει 7χρονο κοριτσάκι ο 37χρονος Σάββας Βλάχος, που «έσβησε» στην άσφαλτο την Τετάρτη 15 Αυγούστου.

Σε πένθος βυθίστηκε η οικογένεια και οι φίλοι του άτυχου Σάββα, μετά τον αδόκητο θάνατό του, το απόγευμα της 15ης Αυγούστου.

Θυμίζουμε ότι, ο Σάββας, τέως κάτοικος Αγίου Δομετίου, ενεπλάκη σε τροχαίο που συνέβη στον δρόμο Αγίων Τριμιθιάς – Ανθούπολης.

Ο 37χρονος, ο οποίος ήταν οδηγός μοτοσικλέτας, συγκρούστηκε με όχημα που οδηγούσε 52χρονος.

Τα αίτια της τραγωδίας, διερευνώνται από την Τροχαία Λευκωσίας.

Αξίζει να αναφέρουμε, ότι ο 37χρονος φέρεται να είχε πάθος με τις μηχανές κάτι που υποδηλώνουν οι φωτογραφίες του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Ο Χριστοδουλίδης ως σταθερά, η ορατή πολυδιάσπαση στον ΔΗΣΥ και το δύσκολο δίλημμα του ΑΚΕΛ

ΑΝΑΛΥΣΗ: Ο Χριστοδουλίδης ως σταθερά, η ορατή πολυδιάσπαση στον ΔΗΣΥ και το δύσκολο δίλημμα του ΑΚΕΛ

Οι εσωτερικές δημοσκοπήσεις σπάνια αλλάζουν την πραγματικότητα. Πολύ συχνότερα, όμως, αποκαλύπτουν προς ποια κατεύθυνση αρχίζει να κινείται. Δεν αποτελούν πρόβλεψη εκλογικού αποτελέσματος ούτε μπορούν να υποκαταστήσουν την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE