ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Ο 37χρονος Σάββας Βλάχος το νέο θύμα της ασφάλτου

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Ο 37χρονος Σάββας Βλάχος το νέο θύμα της ασφάλτου

Ο Σάββας Βλάχος, 37 ετών, τέως κάτοικος Αγίου Δομετίου, είναι ο άτυχος άνδρας που έχασε τη ζωή του στο τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 15 Αυγούστου.

Σημειώνεται ότι η ταυτότητα του άτυχου άνδρα, δημοσιεύεται έπειτα από επίσημη ενημέρωση από την Αστυνομία Κύπρου. 

Θυμίζουμε ότι το νέο θύμα της ασφάλτου, είναι οδηγός μοτοσυκλέτας.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται ο 37χρονος φέρεται να εισήλθε στην αντίθετη λωρίδα κυκλοφορίας όπου συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 52χρονος.

Το τροχαίο συνέβη στον δρόμο Αγίους Τριμιθιάς - Ανθούπολης.

Σημειώνεται ότι η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του 37χρονου μοτοσικλετιστή που έχασε τη ζωή του στο τροχαίο που σημειώθηκε στον δρόμο Αγίων Τριμιθιάς – Ανθούπολης, αναμένεται να διενεργηθεί την Παρασκευή 17 Αυγούστου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Σημείο καμπής στις διαπραγματεύσεις - Η πρώτη συνάντηση των Χριστοδουλίδη-Ερχουρμάν και η καθοριστική αμερικανική διάσταση

Κυπριακό: Σημείο καμπής στις διαπραγματεύσεις - Η πρώτη συνάντηση των Χριστοδουλίδη-Ερχουρμάν και η καθοριστική αμερικανική διάσταση

Μια εξαιρετικά κρίσιμη περίοδος ανοίγει για το Κυπριακό, με δύο παράλληλες εξελίξεις να αναβαθμίζουν τη διπλωματική κινητικότητα γύρω από το εθνικό ζήτημα: Την επικείμενη πρώτη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον νέο κατοχικό ηγέτη και την ιδιαίτερα σημαντική επίσκεψη του Υπουργού Εξωτερικών Κωνσταντίνου Κόμπου στην Ουάσιγκτον, όπου θα συναντηθεί με τον Αμερικανό ΥΠΕΞ Μάρκο Ρούμπιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE