ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Ο 37χρονος Σάββας Βλάχος το νέο θύμα της ασφάλτου

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Ο 37χρονος Σάββας Βλάχος το νέο θύμα της ασφάλτου

Ο Σάββας Βλάχος, 37 ετών, τέως κάτοικος Αγίου Δομετίου, είναι ο άτυχος άνδρας που έχασε τη ζωή του στο τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 15 Αυγούστου.

Σημειώνεται ότι η ταυτότητα του άτυχου άνδρα, δημοσιεύεται έπειτα από επίσημη ενημέρωση από την Αστυνομία Κύπρου. 

Θυμίζουμε ότι το νέο θύμα της ασφάλτου, είναι οδηγός μοτοσυκλέτας.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται ο 37χρονος φέρεται να εισήλθε στην αντίθετη λωρίδα κυκλοφορίας όπου συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 52χρονος.

Το τροχαίο συνέβη στον δρόμο Αγίους Τριμιθιάς - Ανθούπολης.

Σημειώνεται ότι η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του 37χρονου μοτοσικλετιστή που έχασε τη ζωή του στο τροχαίο που σημειώθηκε στον δρόμο Αγίων Τριμιθιάς – Ανθούπολης, αναμένεται να διενεργηθεί την Παρασκευή 17 Αυγούστου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ιστορική μέρα για την Κύπρο: Πρώτη επίσκεψη Προέδρου των ΗΑΕ – Τι αλλάζει στις σχέσεις των δύο χωρών

Ιστορική μέρα για την Κύπρο: Πρώτη επίσκεψη Προέδρου των ΗΑΕ – Τι αλλάζει στις σχέσεις των δύο χωρών

Σήμερα, 14 Δεκεμβρίου 2025, θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Σεΐχης Mohammed bin Zayed al Nahyan, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη. Πρόκειται για ιστορική επίσκεψη, την πρώτη του Προέδρου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στην Κύπρο, η οποία επιβεβαιώνει με τον πλέον επίσημο τρόπο την νέα δυναμική που αναπτύσσεται στις σχέσεις των δυο χωρών αλλά και το στρατηγικό βάθος και την ωριμότητα που έχουν αποκτήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE