ΧΑΝΙΑ: Κακόγουστο αστείο η απειλή για βόμβα σε αεροσκάφος - Αναστατώθηκαν 281 επιβάτες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΧΑΝΙΑ: Κακόγουστο αστείο η απειλή για βόμβα σε αεροσκάφος - Αναστατώθηκαν 281 επιβάτες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ένα κακόγουστο αστείο ήταν τελικά, ο συναγερμός για βόμβα σε αεροσκάφος της Condor, το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο Χουγκάρντα-Ντίσελντορφ, και το οποίο έκανε έκτακτη προσγείωση στο αεροδρόμιο των Χανίων.

Λίγο μετά τις 23.30 το βράδυ της Πέμπτης (16/8) οι πυροτεχνουργοί ξεκίνησαν τις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να ελεγχθεί, αν όντως υπήρχε εκρηκτικός μηχανισμός, στο αεροσκάφος.

Μετά τη 1 τα ξημερωμάτα της Παρασκευής (17/8), σύμφωνα με το Protothema.gr το πόρισμα έδειξε ότι δεν υπήρχε βόμβα, οπότε και επρόκειτο για μία φάρσα, εξαιτίας της οποίας κινητοποιήθηκαν αρκετοί άνθρωποι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την αρχή, εφαρμόστηκε το πρωτόκολλο για τις καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και οι επιβάτες αποβιβάστηκαν με ασφάλεια από το αεροσκάφος.

Το αεροσκάφος της Condor, αναμένεται να αναχωρήσει από το αεροδρόμιο των Χανίων και να συνεχίσει κανονικά για τον προορισμό του τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής (17/8).

Υπενθυμίζεται ότι το αεροσκάφος είχε σταθμεύσει ανάμεσα στο αεροδρόμιο και στην αεροπορική βάση της Σούδας λίγο μετά τις 20.46 της Πέμπτης (16/8), ενώ στο σημείο βρέθηκαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, μεταξύ αυτών τα ΤΑΕ, οι ειδικές δυνάμεις, άνδρες της Πυροσβεστικής αλλά και ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος της Αστυνομίας.

Στο αεροσκάφος επέβαιναν 281 επιβάτες, οι οποίοι αποβιβάστηκαν με ασφάλεια και απομακρύνθηκαν με λεωφορεία της Πολεμικής Αεροπορίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE