ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η νέα ΣΦΡΑΓΙΔΑ του Βάλε και… το 101/100 του αρχηγού!

Η νέα ΣΦΡΑΓΙΔΑ του Βάλε και… το 101/100 του αρχηγού!

Ο Μπρούνο Βάλε, ο Φώτης Παπουλής, ο Γιώργος Βασιλείου, ο Χάμπος Κυριάκου είναι οι παίχτες που βρίσκονται στην ομάδα, κατά την ευρωπαϊκή της καταξίωση τα τελευταία έξι χρόνια. Όλοι έβαλαν σε μικρό ή μεγάλο βαθμό το λιθαράκι τους, για να πετύχει σημαντικά πράγματα η ομάδα στη διοργάνωση του Γιουρόπα Ληγκ.

Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας αντιμετωπίζεται με… αχαριστία από μια μερίδα οπαδών, ειδικά όταν κάνει λάθη σε μερικά παιχνίδια. Αμέσως μετά τη λήξη της περασμένης σεζόν, ήταν αρκετοί οπαδοί που προέτρεπαν να φέρει άλλο έμπειρο τερματοφύλακα για βασικό.

Η πραγματικότητα είναι ότι οι διοικούντες, είχαν μπει στη διαδικασία, να λάβουν μια τέτοια απόφαση. Είδαν διαρρεύσει (και δεν διαψεύστηκαν) ονόματα τερματοφυλάκων που τους απασχόλησαν. Τώρα γιατί δεν έφεραν κάποιον, προφανώς ήταν γιατί προτεραιότητα ήταν η αντικατάσταση άλλων βασικών παιχτών που αποχώρησαν τον Μάιο.

Η ουσία είναι ότι ο Μπρούνο Βάλε, θα συνεχίσει και φέτος να αποτελεί το νούμερο 1 επιλογή για τα γκολπόστ της ομάδας. Στα παιχνίδια με τη Βασιλεία, ο 35χρονος κίπερ, είχε σημαντική συμβολή για να καταφέρει η ομάδα να πετύχει την έκπληξη. Ακόμα και στο πρώτο ματς εκτός έδρας, που δέχθηκε τρία τέρματα, με τις επεμβάσεις του στην επανάληψη, απέτρεψε πιο βαριά ήττα.

Στον επαναληπτικό του ΓΣΠ, δεν δέχθηκε πολύ πίεση, αλλά στο τελευταίο 20 λεπτο, που η ομάδα…. τράβηξε πίσω για να κρατήσει το 1-0, όποτε χρειάστηκε ήταν κέρβερος. Ο Βάλε έκανε δηλώσεις στα ΜΜΕ, αμέσως μετά την πρόκριση επί των Ελβετών. «Κάνω την δουλειά μου. Κάποτε γίνονται και λάθη. Είναι μέρος του παιχνιδιού. Νιώθω καλά, νιώθω ότι κάναμε όλοι τη δουλειά μας. Όλοι δουλεύουν πολύ για να έρθει το αποτέλεσμα».

Δεν είχε μόνο ψυχή ο Γιώργαρος!

Ένας άλλος παίχτης που έβγαλε το… 101 τοις εκατόν των δυνατοτήτων του, στους τελευταίους ευρωπαικούς αγώνες της ομάδας, ήταν ο Γιώργος Βασιλείου. O 34χρονος διεθνής αριστερός μπακ, δεν κατέθεσε απλώς το πάθος και τη ψυχή του στο γήπεδο, αλλά ήταν πολύ ουσιαστικός στις προσπάθειες του.

Αν συνεχίσει να βγάζει την φρεσκάδα των ευρωπαικών αγώνων, θα δυσκολευτεί να τον «εκτοπίσει» από την ενδεκάδα των μεγάλων αγώνων ο Ρίτσαρντ Σουμά. Βεβαίως τους επόμενους τρεις μήνες, η τεχνική ηγεσία αναγκαστικά θα κάνει rotation, επειδή δεν θα έχουν τις δυνάμεις μερικοί παίχτες (και λόγω ηλικίας) να παίζουν δυο συνεχόμενα ματς, σε διάστημα 3-4 ημερών.  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συνεχίζεται η διαμάχη στη Δρομολοξιά - «Χτύπησε τη σύζυγό μου» - «Όλα όσα ακούστηκαν δεν ευσταθούν στην πραγματικότητα»

Στην Αστυνομία για κατάθεση με τους γονείς του ο 10χρονος για τις ζημιές στο Δημοτικό Λιβαδιών - Ψάχνουν και άλλα πρόσωπα

Απεβίωσε Κύπριος κατάδικος των Φυλακών - Ποια η αιτία

«Μίλησε» η νεκροτομή του 30χρονου Ευτύχιου Χαρίτου – Τα ευρήματα

Δίκη για το Μάτι: Ασκήθηκε έφεση από την Εισαγγελία για την απόφαση

Eurovision 2024: Ξεπέρασε το 50% στην τηλεθέαση το ΡΙΚ - Το εντυπωσιακό ποσοστό την ώρα της ανακοίνωσης



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top