ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Λύγισε στον αέρα της εκπομπής – Πέντε παιδιά με ψυχολογικά προβλήματα και ο άντρας της στην φυλακή –VIDEO

ΚΥΠΡΟΣ: Λύγισε στον αέρα της εκπομπής – Πέντε παιδιά με ψυχολογικά προβλήματα και ο άντρας της στην φυλακή –VIDEO

Απέκτησε τρία παιδιά από τον πρώτο της γάμο και δύο από τον δεύτερο, ωστόσο και οι δύο σύζυγοί της, κατέληξαν στην φυλακή για διαφορετικά αδικήματα. Πλέον «παλεύει» μόνη της για να μεγαλώσει τα παιδιά της…

Η κα. Πετρούλα φιλοξενήθηκε τηλεφωνικώς στην εκπομπή της Θέκλας Πετρίδου την Δευτέρα (3/9), στην οποία γινόταν συζήτηση για τις συνέπειες που μπορεί να έχει στο οικογενειακό περιβάλλον η φυλάκιση ενός συγγενή.

Όπως ανέφερε η κα. Πετρούλα απέκτησε τρία παιδία από τον πρώτο της γάμο, εκ των οποίων το ένα σήμερα είναι ενήλικας και τα άλλα δύο ανήλικα. Επίσης, απέκτησε και άλλα δύο παιδιά από τον δεύτερο σύζυγό της, τα οποία είναι ηλικίας 1,5 ετών και 4 μηνών.

Εδώ και τρεις μήνες, ο νυν σύζυγός είναι υπόδικος στις Κεντρικές Φυλακές και αναμένεται να του επιβληθεί ποινή. Πλέον η ίδια «παλεύει» να φροντίσει μόνη τα παιδιά της, τα οποία όπως υποστήριξε απέκτησαν ψυχολογικά προβλήματα από τις καταστάσεις.

Όπως δήλωσε, από τον πρώτο σύζυγό της, βίωσαν με τα παιδιά της βία στην οικογένεια, ενώ και αυτός φυλακίστηκε για εμπρησμό, ωστόσο πλέον βρίσκεται εκτός φυλακής.

Όμως, ο πρώην σύζυγός της, δεν της προσφέρει διατροφή για τα παιδιά, ενώ και η ίδια δεν ακολούθησε την νομική οδό, αφού γνωρίζει ότι ο δεν μπορεί να της παρέχει τα χρήματα, λόγω του ότι είναι χρόνια χρήστης ουσιών!

Μάλιστα, υποστήριξε ότι ο πρώην σύζυγός της, της στέρησε τα παιδιά της για 3,5 χρόνια και η ίδια δήλωσε ότι πλέον επισκέπτεται ψυχίατρο γιατί δεν θέλει να τα χάσει!

Επίσης, όπως είπε, το επίδομα που λάμβανε από το κράτος, έχει μειωθεί μετά την φυλάκιση του νυν άνδρα της, με αποτέλεσμα να είναι περιορισμένα τα έσοδα της οικογένειας. 

Η κα. Πετρούλα, μιλώντας στην εκπομπή για τα παιδιά της, ‘λύγισε’, αφού όπως είπε: «ξέρετε τι είναι να σε ρωτούν τα παιδιά σου αν κρατάς λεφτά για να τους πιάσεις κάτι;», ενώ είπε μάλιστα ότι το 1,5 ετών παιδί της καθημερινά ξυπνά και ζητά τον πατέρα του.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής, Θέκλα Πετρίδου, ανάφερε ότι γνωρίζει την περίπτωση της κα. Πετρούλας και του νυν συζύγου της, ο οποίος φέρεται να έπεσε θύμα στην υπόθεση για την οποία κατηγορείται, με αποτέλεσμα να φυλακιστεί.

Επίσης, η Θέκλα, συμβούλεψε την κα. Πετρούλα να συνεχίσει να επισκέπτεται ψυχίατρο και ψυχολόγο για να ενδυναμωθεί η ίδια και το ίδιο να πράξει και με τα παιδιά της!

Δείτε πιο κάτω το απόσπασμα από την εκπομπή:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top