ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΞΕΣΠΑΣΜΑ για… Λέβι! ‘Άδικο… Πότε πρόλαβαν;’ – Οι στόχοι, οι Κύπριοι και τα συγχαρητήρια στους Ευρωπαίους

ΞΕΣΠΑΣΜΑ για… Λέβι! ‘Άδικο… Πότε πρόλαβαν;’ – Οι στόχοι, οι Κύπριοι και τα συγχαρητήρια στους Ευρωπαίους

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ανόρθωσης, Δρ Κυριακός Γιάγκου μίλησε στην εκπομπή ‘Γκολ και Θέαμα’ στο ΡΙΚ για όλα όσα αφορούν την Ανόρθωση.

Ο κ. ΓΙάγκου έδειξε ξεκάθαρα την ενόχληση του για την έντονη κριτική που δέχεται ο Ρόνι Λέβι ενώ τοποθετήθηκε για την ισοπαλία με Πάφο, τις προκρίσεις ΑΕΚ και Απόλλωνα στο Γιουρόπα, τους Κύπριους παίκτες και όχι μόνο…

Αναλυτικά όσα είπε:

«Οτιδήποτε καλύτερο από πέρσι είναι ο στόχος”

«Ο Ρόνι Λέβι δέχεται υπέρμετρα αυστηρή κριτική, η οποία δεν δικαιολογείται…η πολύ έντονη κριτική μας αδικεί. Έγινε κριτική για τις κινήσεις του προπονητή 20 λεπτά μετά το παιχνίδι. Πότε πρόλαβαν να αξιολογήσουν τι έγινε;”

«Ήταν ένα από τα παιχνίδια που θέλαμε να κερδίσουμε αυτό με την Πάφο. Κατά την διάρκεια ενός μαραθωνίου έρχονται ανέλπιστες απώλειες αλλά από την άλλη θα έρθουν και ανέλπιστοι βαθμοί”

«Συγχαρητήρια σε Απόλλωνα και ΑΕΚ για τη μεγάλη τους επιτυχία. Να ευχηθώ καλή συνέχεια στο ευρωπαϊκό οδοιπορικό. Το αποτέλεσμα της εισόδου του στους ομίλους δεν είναι καθόλου τυχαίο. Εύχομαι πραγματικά τα καλύτερα”

«Είχαμε συζητήσει από πέρσι αυτό το θέμα, ότι υπήρχε έλλειψη στο κυπριακό στοιχείο στο ρόστερ της Ανόρθωσης. Προσπαθήσαμε από πέρσι να το ενισχύσουμε”

«Ο Δημητρίου είναι ένας εξαιρετικός τερματοφύλακας, από τα σπλάχνα της Ανόρθωσης, ανταποκρίθηκε πολύ καλά στην πρώτη αγωνιστική.”

«Πρέπει να είναι έτοιμοι (οι Κύπριοι ποδοσφαιριστές) να κερδίσουν τις λίγες ευκαιρίες που θα τους δοθούν γιατί υπάρχει μια πλειάδα ποδοσφαιριστών στο ρόστερ οπότε καταλαβαίνεις ότι σε μια ομάδα με πρωταγωνιστικούς στόχους σε νεαρούς, φερέλπιδες ποδοσφαιριστές, Κύπριοι είτε όχι, θα δώσει όχι πολλές ευκαιρίες.”

«Πέρσι η Ανόρθωση είχε δεχθεί πυρά για τη μη χρησιμοποίηση Κυπρίων ποδοσφαιριστών”

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παππούς Χρύσανθος: Συγκινητικά τα λόγια της συζύγου του - «Αναστήθηκε ο Χριστός, αναστηθήκαμε κι εμείς»

ΕΔΕΚ: Σε ανοδική πορεία η συσπείρωση - Η 6η έδρα - Φαβορί ο Ανδρέας Αποστόλου

Συναγερμός στις Αρχές: Έβαλαν φωτιά σε δημοτικό σχολείο και προκάλεσαν ζημιές σε εξωτερικούς χώρους

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Ο Δημήτρης Κόκοτας άνοιξε τα μάτια του – Δεν έχει πια μηχανική υποστήριξη



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top