Ισχυρά ονόματα δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη για την Προεδρία της ΕΔΕΚ - Δείτε τη λίστα με τους 130
130 πρωτοκλασάτα στελέχη της ΕΔΕΚ, στηρίζουν την υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη, για την Προεδρία κόμματος.
Με την εμφάνιση που έκανε στην πρεμιέρα των ερυθρολεύκων στο Παραλίμνι έδειξε πανέτοιμος να πάρει τα ηνία από τον άλλο… Ιωάννη, τον Κούσουλο, ο οποίος έφυγε για την Ομόνοια το καλοκαίρι που μας πέρασε.
Και οι δύο προέρχονται από τις ακαδημίες της Νέας Σαλαμίνας και αν ο Κωστή συνεχίσει έτσι τότε θα ακολουθήσει τα χνάρια του Κούσουλου. Να γίνει δηλαδή αναντικατάστατο μέλος της πρώτης ομάδας, ίσως και αρχηγός και στο τέλος να τον μοσχοπουλήσουν και αυτόν.
Ίσως και ακόμη περισσότερα καθώς πρόκειται για δημιουργικό μέσο και η ταρίφα ανεβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις… Μαγαζί γωνία η Νέα Σαλαμίνα!
Ανδρέας Χρίστου
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις