Προ των πυλών να αναλάβει την τεχνική ηγεσία ο Χάβος

Προ των πυλών να αναλάβει την τεχνική ηγεσία ο Χάβος

Ώρες φαίνεται ότι μετράει ο Μπάμπης Τεννές στον πάγκο της Λαμίας, με τον Μάκη Χάβο να αποτελεί τον πιθανότερο διάδοχό του.

Όπως είχε αναφέρει το SDNA από το βράδυ της Κυριακής, ο έμπειρος τεχνικός βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, η οποία μάλιστα είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει και το «κύκνειο άσμα” του στον πάγκο των Φθιωτών.

Η αποχώρηση του 65χρονου προπονητή από τη Λαμία φέρεται να θεωρείται δεδομένη κι ο Μάκης Χάβος δείχνει ότι βρίσκεται προ των πυλών. Ο ίδιος μάλιστα βρέθηκε τη Δευτέρα στην πόλη της Λαμίας για να συζητήσει από κοντά με τους ανθρώπους του συλλόγου κι αυτή τη στιγμή είναι το μεγάλο φαβορί για να αναλάβει το τιμόνι της ομάδας.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανείπωτη θλίψη: «Έσβησε» ο 16χρονος Άρης που παρασύρθηκε από μεθυσμένο οδηγό στη Λευκωσία ενώ οδηγούσε σκούτερ

Ανείπωτη θλίψη: «Έσβησε» ο 16χρονος Άρης που παρασύρθηκε από μεθυσμένο οδηγό στη Λευκωσία ενώ οδηγούσε σκούτερ

Ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε καθώς έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 16χρονος Άρης Παπαχαραλάμπους, που είχε παρασυρθεί από μεθυσμένο οδηγό ενώ οδηγούσε το σκούτερ του, στις 7 Αυγούστου στην Αγλατζιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE