LIFESTYLE

Κύπρια δημοσιογράφος η φανατικότερη οπαδός του Απόλλωνα – VIDEO

Κύπρια δημοσιογράφος η φανατικότερη οπαδός του Απόλλωνα – VIDEO

Με την πρώτη ευκαιρία εκφράζει την αγάπη της για τον Απόλλωνα, αλλά όταν την είδαμε εν δράσει διαπιστώσαμε το πάθος της με την ομάδα της Λεμεσού.

Η Κατερίνα Χαραλάμπους δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη της για τον Απόλλωνα. H δημοσιογράφος του ΡΙΚ με την πρώτη ευκαιρία μοιράζεται στα social media της, τις νίκες της ομάδας της.

Η δημοσιογράφος του ΡΙΚ την περασμένη Πέμπτη, 28 Αυγούστου βρέθηκε στο ΓΣΠ και παρακολούθησε τον επαναληπτικό αγώνα του Απόλλωνα με την Βασιλεία.

Οι γαλάζιοι πέρασαν στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, με τον Χάμπο να γίνεται ο ήρωας του αγώνα.

Ο Απόλλωνας άντεξε την πίεση των Ελβετών και κράτησε το 1-0 μέχρι το τέλος του αγώνα, με την Κατερίνα Χαραλάμπους να συμπάσχει με τους παίκτες και πραγματικά να βρίσκεται σε κατάσταση πανικού κάθε φορά που οι Ελβετοί πλησιάζαν τα δίκτυα των γαλάζιων.

Ένας φίλος του Απόλλωνα την κινηματογράφησε στις κερκίδες να αγωνιά για την έκβαση του αγώνα. Το σχόλιο του: «Ενα μικρό δείγμα από το ψεσινό "θρίλερ" στο ΓΣΠ. Μετά το 80' η αγωνία κτυπούσε κόκκινο και η Κατερίνα Χαραλάμπους με τη Τζίνα Κωνσταντίνου ήταν σαν να πάθαιναν panic attack, κάθε φορά που περνούσε το κέντρο του γηπέδου η Βασιλεία! Απολαύστε τις».

Απολαύστε την Κατερίνα Χαραλάμπους στον αγώνα του Απόλλωνα με την Βασιλεία που έδωσε το εισιτήριο στους γαλάζιους για την Ευρώπη στο video που ακολουθεί:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top