ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: «Έσβησε» μόνη και αβοήθητη – Δεν την αναζήτησε κανείς

ΛΕΜΕΣΟΣ: «Έσβησε» μόνη και αβοήθητη – Δεν την αναζήτησε κανείς

Ακόμη δεν παρουσιάστηκε κανείς να αναζητήσει ή να αναγνωρίζει το πτώμα της γυναίκας που εντοπίστηκε νεκρή στο σπίτι της στην Γερμασόγεια, το μεσημέρι της Τρίτης (11/9).

Όπως αναφέραμε σε προηγούμενο δημοσίευμά μας, η αναγνώριση της γυναίκας αναμενόταν να γίνει μέσω της μεθόδου DNA, ωστόσο φαίνεται ότι θα παραμείνει αρκετό καιρό στο νεκροτομείο του νοσοκομείο Λεμεσού.

Και τούτο γιατί σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», κανείς δεν έχει αναζητήσει την άτυχη γυναίκα, ούτε βρέθηκε κάποιος για να την αναγνωρίσει.

Κάποια στοιχεία ωστόσο που εντοπίστηκαν εντός της οικίας και τα εξωτερικά χαρακτηριστικά της άτυχης γυναίκας, παρά την αλλοίωση που επήλθε λόγω της αποσύνθεσης, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για γυναίκα από χώρα της Ευρώπης, ωστόσο η ακριβές ταυτότητά της, δεν έχει αναγνωριστεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ούτε τα αίτια θανάτου της έγιναν γνωστά, αφού λόγω της προχωρημένης αποσύνθεσης, η νενομισμένη νεκροτομή που έγινε στην σορό της, δεν μπόρεσε να τα καθορίσει.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top