ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ- ΑΠΟΠΕΙΡΑ: Με φονικό ιστορικό η μπυραρία -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΑΦΟΣ- ΑΠΟΠΕΙΡΑ: Με φονικό ιστορικό η μπυραρία -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ιστορικό έχει η μπυραρία στην οποία σημειώθηκε η απόπειρα φόνου σε βάρος του 28χρονου Βρετανού τα ξημερώματα της Τετάρτης 12/09.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, η εν λόγω μπυραρία είναι αυτή στην οποία ξεκίνησε ο καβγάς με θύμα τον 39χρονο Ουαλό Charlie Birch, την  Κυριακή 24 Ιουνίου.

Τότε, ο 35χρονος δράστης είχε κτυπήσει την 23χρονη σύντροφο του στην εν λόγω μπυραρία. Οι δυο Βρετανοί είχαν παρέμβει για να σταματήσει. Μάλιστα για να καταφέρουν να αφήσει ήσυχη την κοπέλα, τον κτύπησαν.

Ακολούθως ο 35χρονος δράστης αποχώρησε από το μέρος, ωστόσο ανέμενε έξω από το κέντρο και όταν οι δύο Βρετανοί εξήλθαν και περπατούσαν στο κύριο δρόμο Πέγειας – Αγίου Γεωργίου, ο 35χρονος οδήγησε το αυτοκίνητο εναντίον τους και τους χτύπησε.

Ο 35χρονος έχοντας ως συνοδηγό την 23χρονη εγκατέλειψε τους δύο Βρετανούς αιμόφυρτους στο δρόμο και οδήγησε το αυτοκίνητο στο κοντινό λιμανάκι του Αγίου Γεωργίου. Έριξε το αυτοκίνητο στη θάλασσα και ο ίδιος βγήκε από το όχημα αφήνοντας μέσα την 23χρονη.

Όπως είχαμε γράψει και σε προηγούμενo μας δημοσίευμα, την 23χρονη διέσωσαν ψαράδες που βρίσκονταν εκείνη την στιγμή στο σημείο. Τα εν λόγω πρόσωπα κατέθεσαν πως η νεαρή ήταν σε κατάσταση σοκ, όταν την ανέσυραν στην στεριά και φώναζε: «Τους σκοτώσαμε, δεν θέλω να πάω φυλακή».

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή του τροχαίου όπου και εντόπισαν τον 39χρονο νεκρό στο έδαφος και τραυματία το δεύτερο πρόσωπο, ηλικίας 32 ετών.

Σύμφωνα με την  ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου η οποία διενήργησε τη νεκροτομή στη σορό του 39χρονου Ουαλού, ο θάνατος του οφείλεται σε πολυτραυματισμό από τροχοφόρο όχημα. 

 

Το ίδιο σκηνικό σημειώθηκε και την περασμένη Τετάρτη 12 του μηνός. Στην ίδια μπυραρία άρχισε συμπλοκή με αποτέλεσμα οι θαμώνες να πιαστούν στα χέρια και να τραυματιστεί πολύ σοβαρά ο 28χρονος Βρετανός, αφού κτυπήθηκε στο προσωπο και στο κεφάλι. 

Για την εν λόγω υπόθεση έχουν συλληφθεί τρία πρόσωπα τα οποία φέρονται να έχουν άμεση σχέση με την απόπειρα φόνου.  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top