ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Κάλεσμα φιλοξενίας σε δημιουργούς και ομάδες διαφόρων ειδικοτήτων από το Youth Makerspace Larnaka

Κάλεσμα φιλοξενίας σε δημιουργούς και ομάδες διαφόρων ειδικοτήτων από το Youth Makerspace Larnaka

Το Youth Makerspace Larnaka, απευθύνει ανοικτό κάλεσμα φιλοξενίας σε δημιουργούς και ομάδες διαφόρων ειδικοτήτων που σχετίζονται με τους τομείς της Τέχνης, του Σχεδιασμού, των Πολυμέσων και Γραφικών Τεχνών, των Διαδραστικών Τεχνολογιών, της Μηχανοποίησης και Κατασκευής, της Εκπαίδευσης αλλά και της Επιχειρηματικότητας. Οι 12 δημιουργοί ή ομάδες που θα επιλεγούν, θα έχουν τη δυνατότητα χρήσης του χώρου, του εξοπλισμού και των υπηρεσιών του Youth Makerspace Larnaka, για ένα μήνα έκαστος.

To Youth Makerspace είναι νέο καινοτόμο πρόγραμμα του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου, που είναι βασισμένο στα πρότυπα των Makerspaces τα οποία αναπτύσσονται από πανεπιστημιακά ιδρύματα ή κοινότητες στο εξωτερικό. Το πρόγραμμα παρέχει πρόσβαση στους νέους σε υψηλού επιπέδου και τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό για την ανάπτυξη πρωτοτύπων και υλοποίηση των επιχειρηματικών τους ιδεών.
Το πρόγραμμα φιλοξενίας MAKERsHOUSE έχει ως στόχο να δημιουργήσει μια ενεργή πλατφόρμα δημιουργίας και επιχειρηματικότητας, ενισχύοντας την έρευνα και την ανάπτυξη μέσω σύγχρονων τεχνολογικών πρακτικών. Παράλληλα, θα προσφέρει ευκαιρίες ενίσχυσης της παραγωγικής διαδικασίας μεταξύ δημιουργών και οργανισμών/φορέων  στήριξης των καινοτόμων ιδεών τους. Το πρόγραμμα θα προσφέρει μέντορες στους επιλεγμένους δημιουργούς με σκοπό την ενίσχυση της κάθε πρότασης.
Με την ολοκλήρωση της φιλοξενίας θα πραγματοποιείται στον χώρο του Makerspace δημόσια παρουσίαση του έργου που υλοποιήθηκε, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στην τοπική κοινότητα να καλλιεργήσει ουσιαστικό διάλογο με τους δημιουργούς, οι οποίοι καλούνται να κινητοποιηθούν για την αυτοοργάνωση και προώθηση των ιδεών τους. Το πρόγραμμα θα είναι ενεργό καθ’ όλη την διάρκεια του έτους 2019.
Η τελική ημερομηνία Υποβολής Συμμετοχών είναι η 1η Νοεμβρίου 2018.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε τον σύνδεσμο: https://goo.gl/3C5YsX

Επίσης μπορείτε να κατεβάσετε το έντυπο αίτησης από τον σύνδεσμο: https://goo.gl/arauzs
Επικοινωνήστε μαζί μας:
Email: [email protected]

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top