ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΑΙΔΕΙΑ: Σε ρόλο μεσολαβητή οι οργανωμένοι γονείς - 'Αφήστε τα παιδιά στο σπίτι για λόγους ασφαλείας΄

ΠΑΙΔΕΙΑ: Σε ρόλο μεσολαβητή οι οργανωμένοι γονείς - 'Αφήστε τα παιδιά στο σπίτι για λόγους ασφαλείας΄

Έκκληση να αφήσουν τα παιδιά στο σπίτι για λόγους ασφαλείας, έκαναν την Παρασκευή (14/9) οι οργανωμένοι γονείς όλων των βαθμίδων, οι οποίοι θα κάνουν μια μεσολαβητική προσπάθεια για να βρεθεί λύση στο αδιέξοδο στην κρίση στην παιδεία.

Οι οργανωμένοι γονείς συναντήθηκαν το πρωί της Παρασκευής 14/09 με τον Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού Κώστα Χαμπιαούρη για να εξετάσουν την όλη κατάσταση όπως έχει δημιουργηθεί μετά και την εξαγγελία των απεργιακών μέτρων από τις εκπαιδευτικές οργανώσεις.

Όπως ανέφεραν σε δηλώσεις τους οι οργανωμένοι γονείς, σε μια μεσολαβητική προσπάθεια θα επικοινωνήσουν με τους Προέδρους των συνδικαλιστικών οργανώσεων και θα προσπαθήσουν να συναντηθούν εντός της ημέρας μαζί τους για να δουν αν υπάρχει ο κοινός δρόμος να αρθεί το αδιέξοδο στην κρίση στη δημόσια παιδεία.

Ο Υπουργός Παιδείας, σε δηλώσεις του, είπε ότι θα κρατήσουν χαμηλούς τόνους και πρόσθεσε ότι έχουν ενημερωθεί οι γονείς για τη συμφωνία της 6ης Σεπτεμβρίου.

Σημείωσε ότι οι οργανωμένοι γονείς, όπως τον ενημέρωσαν, θα καταβάλουν μια προσπάθεια «να δούμε πως μπορούμε να βγούμε από το αδιέξοδο».

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top