ΤΡΟΧΑΙΟ-ΛΕΜΕΣΟΣ: Σε κρίσιμη κατάσταση 16χρονος μοτοσικλετιστής – Δεν έφερε προστατευτικό κράνος

ΤΡΟΧΑΙΟ-ΛΕΜΕΣΟΣ: Σε κρίσιμη κατάσταση 16χρονος μοτοσικλετιστής – Δεν έφερε προστατευτικό κράνος

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (21/9) στη Λεμεσό.

Όπως είχε μεταδώσει το ThemaOnline, αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα και ο οδηγός της μεταφέρθηκε στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, 36χρονος οδηγός επιχείρησε να στρίψει δεξιά στην οδό Κολωνακίου για να μπει σε πάροδο.

Ανέκοψε την πορεία μοτοσικλέτας που κατευθυνόταν από απέναντι και οδηγούσε 16χρονος.

Ο μοτοσικλετιστής μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε αιμάτωμα εγκεφάλου και πολλαπλά κατάγματα.

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, μεταφέρθηκε στην Εντατική του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας όπου κρατείται, ενώ η κατάστασή του θεωρείται κρίσιμη.

Από τις εξετάσεις, διαπιστώθηκε ότι δεν έφερε κράνος και η μοτοσικλέτα δεν είχε φώτα πορείας.

Στον 36χρονο οδηγό έγινε έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη.

Η Τροχαία Λεμεσού διερευνά τα περαιτέρω.

Ι.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

Τη διαβεβαίωση ότι μέχρι το τέλος του 2025 θα έχουν ολοκληρωθεί όλα τα τεχνικά ζητήματα, έτσι ώστε η Κυπριακή Δημοκρατία να ενταχθεί το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν, έδωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE