ΤΡΟΧΑΙΟ-ΛΕΜΕΣΟΣ: Σε κρίσιμη κατάσταση 16χρονος μοτοσικλετιστής – Δεν έφερε προστατευτικό κράνος

ΤΡΟΧΑΙΟ-ΛΕΜΕΣΟΣ: Σε κρίσιμη κατάσταση 16χρονος μοτοσικλετιστής – Δεν έφερε προστατευτικό κράνος

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (21/9) στη Λεμεσό.

Όπως είχε μεταδώσει το ThemaOnline, αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα και ο οδηγός της μεταφέρθηκε στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, 36χρονος οδηγός επιχείρησε να στρίψει δεξιά στην οδό Κολωνακίου για να μπει σε πάροδο.

Ανέκοψε την πορεία μοτοσικλέτας που κατευθυνόταν από απέναντι και οδηγούσε 16χρονος.

Ο μοτοσικλετιστής μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε αιμάτωμα εγκεφάλου και πολλαπλά κατάγματα.

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, μεταφέρθηκε στην Εντατική του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας όπου κρατείται, ενώ η κατάστασή του θεωρείται κρίσιμη.

Από τις εξετάσεις, διαπιστώθηκε ότι δεν έφερε κράνος και η μοτοσικλέτα δεν είχε φώτα πορείας.

Στον 36χρονο οδηγό έγινε έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη.

Η Τροχαία Λεμεσού διερευνά τα περαιτέρω.

Ι.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Προεδρικό τη Δευτέρα η Μέτσολα – Στην ατζέντα η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ, ασφάλεια, ενέργεια και μεταναστευτικό

Στο Προεδρικό τη Δευτέρα η Μέτσολα – Στην ατζέντα η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ, ασφάλεια, ενέργεια και μεταναστευτικό

H πραγματοποίηση της Διάσκεψης των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο, την 1η Δεκεμβρίου 2025, αποτελεί μια στιγμή ιδιαίτερης πολιτικής σημασίας για τη χώρα μας, καθώς εντάσσεται στην τελική προετοιμασία ενόψει της ανάληψης της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ το 2026 και σηματοδοτεί την αναγνώριση του ρόλου και της συμβολής της Κυπριακής Δημοκρατίας στο ευρωπαϊκό οικοδόμημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE