ΚΟΣΜΟΣ

Αποκεφαλίστηκε έμβρυο κατά τη διάρκεια του τοκετού- Συγκλονίζει η μητέρα του- «Μην μου το φέρετε να το δω…»

Αποκεφαλίστηκε έμβρυο κατά τη διάρκεια του τοκετού- Συγκλονίζει η μητέρα του- «Μην μου το φέρετε να το δω…»

Με μια συγκλονιστική της συνέντευξη στο BBC, 34χρονη μητέρα φέρνει στην επιφάνεια τα όσα βίωσε κατά τη διάρκεια του τοκετού της, από τον οποίο δυστυχώς έχασε το παιδάκι της το οποίο αποκεφαλίστηκε κατά τη διάρκεια της γέννας.

Σύμφωνα με την Laura Gallazzi  η γυναικολόγος χρησιμοποίησε λανθασμένη μέθοδο ώστε να βγάλει από μέσα της το έμβρυο, η ίδια υποστηρίζει ότι έπρεπε να γίνει καισαρική τομή και είχε ως αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας το κεφαλάκι του μικρού να αποκολληθεί από το σώμα.

Η 34χρονη τότε (το περιστατικό σημειώθηκε το 2014) φώναζε στην γιατρό να μην της το φέρει να το δει, καθώς φοβόταν ότι δεν θα άντεχε το θέαμα με την γυναικολόγο να της λέει: «Όχι, θα το φτιάξω» και μετά από προσπάθειες κατάφερε να βγάλει το κεφαλάκι του εμβρύου και να το «κολλήσει» στο σώμα μόνο και μόνο για το να αποχαιρετήσει η μητέρα του.

Σύμφωνα με την Laura Gallazi μόνο τρία περιστατικά θανάτου εμβρύου έχουν καταγραφεί με αυτό τον φρικιαστικό τρόπο κατηγορώντας την γιατρό ότι σκότωσε το παιδί της.

Η μητέρα πλέον έχει τις στάχτες του παιδιού της στο σπίτι μέσα σε ένα αρκουδάκι και έχει σημαδέψει το σώμα της με τατουάζ ώστε να μην ξεχάσει ποτέ τον μικρό Στίβεν όπως τον ονόμασε.

«Ακόμα και αν δεν τον έχω μαζί μου τον κουβαλάω όπου πάω. Όπου πάω εγώ έρχεται και το αρκουδάκι» δηλώνει η 34χρονη που συγκλονίζει με τα λόγια της.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top