Το πρώτο μήνυμα του νέου εκπροσώπου Τύπου της Συμμαχίας Πολιτών – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το πρώτο μήνυμα του νέου εκπροσώπου Τύπου της Συμμαχίας Πολιτών – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το νέο της γραφείο Τύπου ανακοίνωσε την Παρασκευή (28/9) η Συμμαχία Πολιτών επικυρώνοντας απόφαση της Πολιτικής Συγκλήτου.

Νέος εκπρόσωπος Τύπου είναι ο Ανδρέας Αποστόλου, ενώ θα τον πλαισιώνουν ως αναπληρώτριες οι Γεωργία Αντωνίου και Ρένα Γιαβάση.

Ο Ανδρέας Αποστόλου δεν είναι καινούργιος, καθώς πρωταγωνιστεί σε όλες τις ενέργειες της Συμμαχίας Πολιτών από την ημέρα της ίδρυσής της.

Στάθηκε δίπλα στον Γιώργο Λιλλήκα σε πολύ δύσκολες μέρες, ήταν υποψήφιος στις Ευρωεκλογές του 2014 και στις Βουλευτικές του 2016, ενώ πρωταγωνίστησε στην προεκλογική εκστρατεία του 2018.

Μετά την ανακοίνωση της Συμμαχίας Πολιτών, επέλεξε να αναρτήσει το πρώτο του μήνυμα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

«Ευχαριστώ τον Πρόεδρο της Συμμαχίας Πολιτών κ. Γιώργο Λιλλήκα καθώς και τα μέλη της ηγεσίας του κινήματος για την πολύ τιμητική για εμένα πρότασή τους να αναλάβω τη θέση του εκπροσώπου Τύπου του κινήματος. Εύχομαι να φανώ αντάξιος των προσδοκιών σας», σημείωσε.

Εμείς, να ευχηθούμε καλή αρχή στον Ανδρέα, ο οποίος ξέρει καλά τον στίβο της βάρβαρης πολιτικής σκηνής.

ΑΛ.ΜΙΧ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ιστορικό ορόσημο στις σχέσεις Κύπρου-Λιβάνου η υπογραφή Συμφωνίας για Οριοθέτηση της ΑΟΖ

ΠτΔ: Ιστορικό ορόσημο στις σχέσεις Κύπρου-Λιβάνου η υπογραφή Συμφωνίας για Οριοθέτηση της ΑΟΖ

Ιστορικό ορόσημο στρατηγικής σημασίας χαρακτηρίστηκε η σημερινή υπογραφή της Συμφωνίας Οριοθέτησης της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ) μεταξύ της Κύπρου και του Λιβάνου, το οποίο επισφραγίζει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο το επίπεδο των σχέσεων των δύο χωρών, ενώ παράλληλα σημειώθηκε ότι οι δύο χώρες απευθύνθηκαν σήμερα από κοινού στην Παγκόσμια Τράπεζα για μελέτη βιωσιμότητας αναφορικά με τη δημιουργία έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου-Λιβάνου.

BEST OF TOTHEMAONLINE