LIFESTYLE

Όταν ο Πατσαλίδης είχε μηδενικό μπάτζετ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Όταν ο Πατσαλίδης είχε μηδενικό μπάτζετ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Λούης Πατσαλίδης μίλησε για το πρόσφατο παρελθόν... όταν δεν είχε καθόλου μπάτζετ. 

Ο Λούης Πατσαλίδης με μια ανάρτησή του στα social media ανακοίνωσε την πρεμιέρα του Λούης Night Show, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 28/9.

Ο Λούης έκανε μια αναδρομή στο βραδινό του show. Όπως έγραψε: 'Πριν τέσσερα χρόνια μια ομάδα τρελών ειπαμε να κάνουμε για την πλακα μας μια ψυχαγωγική εκπομπή που να συνδυάζει σάτιρα, παιχνιδια, συνεντεύξεις και πολλη δόση τρέλας!!!

Ξεκινήσαμε λοιπόν με πολλές δυσκολίες σχεδόν με μηδενικό μπάτζετ αλλά με πολλη ορεξη, αγάπη και πάθος για την δουλειά μας!! Στην πορεία κάποιοι έφυγαν και κάποιοι προστέθηκαν στην ομάδα αφήνοντας το δικό τους στίγμα στην εκπομπή!!

Σήμερα ξεκιναμε την 5η μας τηλεοπτική σεζόν (3η στον Άλφα Κύπρου) έχοντας ακόμα περισσότερη ορεξη, ακόμα πιο πολλη αγάπη και βεβαια ανεξάντλητα αποθέματα πάθους (εγώ και πάχους) για την δουλειά μας, έχοντας βεβαια πάντα εσας στο πλευρο μας να μας στηρίζετε δείχνοντας μας καθημερινα την αγάπη σας!!!

Απόψε ανοίγουμε και σας περιμένουμε στην πρεμιέρα της νέας μας τηλεοπτικής σεζόν στις 9:15 στον Άλφα Κύπρου.'.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top