ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ – ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Καμία σύλληψη για το περιστατικό – «Ήταν παρεξήγηση»

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ – ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Καμία σύλληψη για το περιστατικό – «Ήταν παρεξήγηση»

Χωρίς καμία σύλληψη «τελείωσε» το σοβαρό περιστατικό που σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 01/10 επί της οδού Διγενή Ακρίτα στη Λευκωσία.

Του Χρίστου Ζήνωνος

Σύμφωνα με την Αστυνομία οι δυο άνδρες που ενεπλάκησαν στο επεισόδιο, ένας Βούλγαρος και ένας Ρουμάνος, δεν συνελήφθησαν καθώς δεν είχαν παράπονο!

Παράλληλα, όπως πληροφορείται το ThemaOnline, οι δυο άνδρες ανέφεραν στην Αστυνομία πως το όλο περιστατικό ήταν απλώς μια... παρεξήγηση.

Αξίζει να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια του επεισοδίου ένας εκ των δυο ανδρών τραυματίστηκε με μαχαίρι και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για νοσηλεία, ενώ αρχικά η Αστυνομία εξέταζε υπόθεση απόπειρας φόνου του άνδρα.

Απόπειρα για την οποία δεν θέλησαν να δώσουν περισσότερη έκταση τα εμπλεκόμενα μέρη.

Υπενθυμίζουμε πως το επεισόδιο έλαβε χώρα γύρω στις 14:00 το μεσημέρι της Δευτέρας 01/10. Οι εν λόγω αλλοδαποί άνδρες τσακώθηκαν για τα μάτια μιας γυναίκας.

Τα δύο πρόσωπα, φέρονται να είχαν τηλεφωνική επικοινωνία, πριν το αιματηρό επεισόδιο.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «κλειδί» που θα... ξεκλειδώσει την τουρκική αδιαλλαξία και η διεθνής κοινότητα - Αναμένει εξελίξεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Το «κλειδί» που θα... ξεκλειδώσει την τουρκική αδιαλλαξία και η διεθνής κοινότητα - Αναμένει εξελίξεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Οι χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ότι τις επόμενες μέρες θα έχουμε κάποιες εξελίξεις , οι οποίες θα βοηθήσουν προς την πορεία όχι μόνο των ΜΟΕ αλλά πολύ περισσότερο της επανέναρξης των συνομιλιών στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου, δημιούργησαν και πάλι ερωτηματικά, τα οποία εκ των πραγμάτων θυμίζουν προηγούμενες δηλώσεις του Νίκου Χριστοδουλίδη, για εμπλοκή της ΕΕ, κάτι που δεν έγινε ποτέ.