ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ – ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Καμία σύλληψη για το περιστατικό – «Ήταν παρεξήγηση»

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ – ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Καμία σύλληψη για το περιστατικό – «Ήταν παρεξήγηση»

Χωρίς καμία σύλληψη «τελείωσε» το σοβαρό περιστατικό που σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 01/10 επί της οδού Διγενή Ακρίτα στη Λευκωσία.

Του Χρίστου Ζήνωνος

Σύμφωνα με την Αστυνομία οι δυο άνδρες που ενεπλάκησαν στο επεισόδιο, ένας Βούλγαρος και ένας Ρουμάνος, δεν συνελήφθησαν καθώς δεν είχαν παράπονο!

Παράλληλα, όπως πληροφορείται το ThemaOnline, οι δυο άνδρες ανέφεραν στην Αστυνομία πως το όλο περιστατικό ήταν απλώς μια... παρεξήγηση.

Αξίζει να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια του επεισοδίου ένας εκ των δυο ανδρών τραυματίστηκε με μαχαίρι και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για νοσηλεία, ενώ αρχικά η Αστυνομία εξέταζε υπόθεση απόπειρας φόνου του άνδρα.

Απόπειρα για την οποία δεν θέλησαν να δώσουν περισσότερη έκταση τα εμπλεκόμενα μέρη.

Υπενθυμίζουμε πως το επεισόδιο έλαβε χώρα γύρω στις 14:00 το μεσημέρι της Δευτέρας 01/10. Οι εν λόγω αλλοδαποί άνδρες τσακώθηκαν για τα μάτια μιας γυναίκας.

Τα δύο πρόσωπα, φέρονται να είχαν τηλεφωνική επικοινωνία, πριν το αιματηρό επεισόδιο.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αβέρωφ 2028: Πατά το κουμπί και αιφνιδιάζει τον ΔΗΣΥ

Αβέρωφ 2028: Πατά το κουμπί και αιφνιδιάζει τον ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει σε μια μάχη που για τον ίδιο ουδέποτε έκλεισε πραγματικά. Τρία χρόνια μετά τις Προεδρικές του 2023, ο τέως πρόεδρος του ΔΗΣΥ ετοιμάζεται, εκτός απροόπτου, να ανακοινώσει μέσα στις επόμενες ώρες ότι θα διεκδικήσει εκ νέου την Προεδρία της Δημοκρατίας, ανοίγοντας πολύ νωρίτερα απ’ όσο αναμενόταν το κεφάλαιο του 2028 και μαζί μια δύσκολη συζήτηση στο εσωτερικό της παράταξης της οποίας ηγήθηκε για μία δεκαετία.

BEST OF TOTHEMAONLINE