Νέος Ομοσπονδιακός Εθνικής Ανδρών ο Ανδρέας Ανδρέου

Νέος Ομοσπονδιακός Εθνικής Ανδρών ο Ανδρέας Ανδρέου

Η Επιτροπή Εθνικών Ομάδων της ΚΟΧ αφού προχώρησε σε αξιολόγηση όλων των ενδιαφερομένων για τη θέση του Ομοσπονδιακού Προπονητή της Εθνικής Ανδρών, αποφάσισε την πρόσληψη του Ανδρέα Ανδρέου.

Πρόκειται για ιδιαίτερα έμπειρο τεχνικό, ο οποίος διετέλεσε Ομποσπονδιακός και τα προηγούμενα χρόνια τόσο σε επίπεδο σάλας όσο και σε επίπεδο beach handball και επιτροπή θεωρεί ιδανική λύση για την θέση του προπονητή.

Παράλληλα η Επιτροπή Εθνικών Ομάδων της Ομοσπονδίας τονίζει πως για τις υπόλοιπες θέσεις των Ομοσπονδιακών προπονητών θα συνέλθουν οι αντίστοιχες Επιτροπές και θα ενημερωθείτε έγκαιρα.

πηγή:cfh.com.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κατά τη συνάντηση στις 26 Αυγούστου μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του ηγέτη  των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν αναμένεται να συζητηθεί κατά πόσο υπάρχει πρόθεση από Τ/κ πλευράς για πρόοδο στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) ειδικά όσον αφορά στα σημεία διέλευσης, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.