ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Γυναίκα ‘αράχνη΄ παραμόνευε για πορτοφόλια- Ούτε που κατάλαβε την κλοπή

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Γυναίκα ‘αράχνη΄ παραμόνευε για πορτοφόλια- Ούτε που κατάλαβε την κλοπή

Εντύπωση προκαλεί περιστατικό κλοπής πορτοφολιού σε υπεραγορά, με το θύμα να αντιλαμβάνεται τι έγινε όταν είχε φτάσει στο ταμείο, την περασμένη εβδομάδα στην Λευκωσία.

Αρμόδια πηγή, μίλησε για το σχέδιο αλλοδαπής, η οποία έχει απασχολήσει ξανά τις Αρχές με παρόμοιου τύπου υπόθεσης, αφού οι κινήσεις της γυναίκας καταγράφηκαν από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

Χωρίς να καταλάβει το παραμικρό, θύμα κλοπής συνέχιζε να κάνει τα ψώνια της, ενώ το πορτοφόλι της είχε ήδη κάνει φτερά. Η ύποπτη, παραμόνευε μέχρι το θύμα να στρέψει την προσοχή της αλλού, για να αρπάξει το πορτοφόλι. Φτάνοντας στο ταμείο το θύμα, έψαξε το πορτοφόλι της για να πληρώσει, χωρίς αποτέλεσμα όμως.

Αφού έγινε η σχετική καταγγελία στην Αστυνομία, μέλη της εξέτασαν το οπτικό υλικό από τις κάμερες του κυκλώματος, στο οποίο φαίνεται η ύποπτη να αρπάζει το πορτοφόλι από τσάντα που είχε το θύμα στο καροτσάκι της υπεραγοράς.

Η Αστυνομία Κύπρου εξέτασε άμεσα την καταγγελία , αφού την περασμένη εβδομάδα μέλη της προχώρησαν στη σύλληψη της ύποπτης.

Πάντως η Αστυνομία, τόσο στην ιστοσελίδα της, αλλά και από ΜΜΕ έχει καλέσει επανειλημμένα το κοινό όταν βρίσκετε σε πολυσύχναστο χώρο να μην αφήνει εκτεθειμένα τα προσωπικά του αντικείμενα και χωρίς επιτήρηση.

Χ. Ζήνωνος

* Η φωτογραφία είναι αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top