ΒΡΕΤΑΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΓΙΑ COBALT: “Air drama: Εγκλωβισμένοι Βρετανοί τουρίστες” -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΒΡΕΤΑΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΓΙΑ COBALT: “Air drama: Εγκλωβισμένοι Βρετανοί τουρίστες” -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 Πολλές οι αναφορές από το πρωί της Πέμπτης (18/10), στον βρετανικό Τύπο για το αιφνιδιαστικό κλείσιμο της Cobalt, όπως σας ενημέρωσε το ThemaOnline, από νωρίς το βράδυ της Τετάρτης (17/10).

Επιμέλεια: Χρίστος Ζήνωνος

Με τίτλο “AIR DRAMA Βρετανοί τουρίστες παγιδευμένοι καθώς η Cobalt Airlines καταρρέει μεόλες τις πτήσεις να έχουν ανασταλεί από τα μεσάνυχτα” η βρετανική The Sun, γνωστοποιεί το κλείσιμο της εταιρίας, ενώ κάνει αναφορά στην ταλαιπωρία που προκαλείται σε χιλιάδες επιβάτες.

Το BBC στην ιστοσελίδα του, στο ρεπορτάζ για το κλείσιμο της εταιρίας με τίτλο “Η κυπριακή αεροπορική εταιρία Cobalt έχει αναστείλει τις λειτουργίες της”, φιλοξενούνται tweet επηρεαζόμενων, όπως αυτό χρήστη του μέσου κοινωνικής δικτύωσης που αναφέρει “Έχουμε επισκέπτη από την Ελλάδα η οποία μόλις ανακάλυψε ότι η αεροπορική εταιρία με την οποία θα επέστρεφε σπίτι έχει κλείσει”.

Ο “Guardian” αναφέρει ότι τα τρία αεροδρόμια, , Χίθροου, Στάνσετ, Γκατγουικ, στα οποία η Cobalt διεκπεραίωνε δρομολόγια, ενημερώνουν ότι από τις 11:50 το βράδυ της Τετάρτης (17/10), όλες οι πτήσεις ακυρώνονται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Σε ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τις τρέχουσες περιφερειακές εξελίξεις και ιδίως το Κυπριακό προέβησαν ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τούφαν Έρχιουρμαν και ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες, στη συνάντησή τους στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη, την Τετάρτη, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του κ. Έρχιουρμαν. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε θετικό κλίμα, προστίθεται στην ανακοίνωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE