Ο Ανδρέας Μασούρας εκπροσωπεί το Νεάπολις στο ΙCSIMT 2018

 Ο Ανδρέας Μασούρας εκπροσωπεί το Νεάπολις στο ΙCSIMT 2018

Ο Δρ. Ανδρέας Μασούρας εκπροσωπεί το Πανεπιστήμιο Νεάπολις στις εργασίες του International Conference on Strategic Innovative Marketing and Tourism 2018. Ο Δρ. Μασούρας θα παρουσιάσει σήμερα την έρευνά του για την συμπεριφορά των digital consumers.

Η αποστολή αποτελείται επίσης από τους υπ. Διδάκτορες του Νεάπολις, Χάρη Σοφοκλέους και Γιάννη Κωμοδρόμο. Σημαντική είναι και η επιστημονική συμβολή του Δρ. Χρήστου Παπαδημητρίου στην προετοιμασία των παρουσιάσεων.
Το συνέδριο θα χαιρετήσει απόψε, στη Λίμνη Βουλιαγμένης, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Νεάπολις καθ. Παντελής Σκλιας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ενδεχομένως τον Νοέμβριο η επόμενη διευρυμένη συνάντηση για το Κυπριακό

ΠτΔ: Ενδεχομένως τον Νοέμβριο η επόμενη διευρυμένη συνάντηση για το Κυπριακό

Το Φθινόπωρο και ενδεχομένως τον Νοέμβριο να πραγματοποιηθεί η επόμενη διευρυμένη συνάντηση για το Κυπριακό, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.