ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ Λοϊζίδη-Φραγκέσκου – Πρόεδρος Αλκής: «Επαγγελματικές αντιζηλίες – Δεχθήκαμε ανεξήγητη επίθεση» (ΒΙΝΤΕΟ)

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ Λοϊζίδη-Φραγκέσκου – Πρόεδρος Αλκής: «Επαγγελματικές αντιζηλίες – Δεχθήκαμε ανεξήγητη επίθεση» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ζωντανά από το ThemaSports η συνέντευξη Τύπου της Αλκής μετά τις καταγγελίες των Φραγκέσκου και Λοϊζίδη για χορήγηση ουσιών με ενδοφλέβιες ενέσεις, μια υπόθεση την οποία έφερε στο φως το ThemaOnline.

Το LIVE:

 

Στο πάνελ ήταν ο Άντυς Λόππας και ο Χρίστος Τζιάμπος.

Ο Άντυς Λόππας ανέφερε: «Απολογούμαι για το γεγονός ότι τις τελευταίες ημέρες δεν ήμουν διαθέσιμος καθώς απουσίαζα στο εξωτερικό. Κάποιοι συνάδελφοι σας μάλιστα άφησαν και υπονοούμενα γι’ αυτό έκανα αυτήν την τοποθέτηση.

Μας λυπεί το γεγονός ότι δύο παιδιά τα οποία πρόσφεραν πολλά στην ομάδα, έχουν δει την καριέρα τους να σταματά πρόωρα. Θα ήθελα να πω ότι τα δύο αυτά παιδιά έχουν δύο διαφορετικές παθήσεις. Το σωματείο μας χαιρετίζει τις έρευνες της αστυνομίας και της ΚΟΠ. Το χειρότερο πράγμα είναι να χάσουμε ένα παιδί και να μην γνωρίζουμε το γιατί.

Όσον αφορά την ομάδα μας, πέρσι είχαμε συνεργασία με κάποιο ιατρικό εργαστήριο από το οποίο αγόραζε υπηρεσίες χωρίς να θέλω να το κατονομάσω και το οποίο έχει πελάτες ολυμπιακές ομάδες του εξωτερικού αλλά και τα μεγαλύτερα σωματεία του τόπου μας. Οι άνθρωποι αυτοί είναι ειδικοί και αυτοί ξέρουν καλύτερα τι χορηγούσαν στους αθλητές μας.

Τονίζουμε ότι η Αλκή δεν χορήγησε ποτέ οτιδήποτε παράνομο σε παίκτη της και οτιδήποτε αγοράζαμε είχαμε τιμολόγια. Μας ξαφνιάζει το γεγονός ότι τα παιδιά αγωνίζονταν και σε άλλες ομάδες αλλά μόνο αυτή της Αλκής έχουν καταγγείλει. Υπάρχει και τέταρτος παίκτης που αγωνίζεται σε επίπεδο τρίτης κατηγορίας και ο οποίος τώρα είναι στο νοσοκομείο ωστόσο ουδείς έχει αναφερθεί σε αυτό.

Πιστεύουμε ότι όλα έγιναν λόγω επαγγελματικής αντιζηλίας και το σωματείο μας θα σταθεί δίπλα στα παιδιά. Διατηρούμε παράλληλα όμως επιφυλάξεις για τα νόμιμα δικαιώματα του σωματείου μας και δεν θα διστάσουμε να κινηθούμε ακόμα και νομικά.

Δεν αποδεχόμαστε την κατηγορία ότι «πετάξαμε» τον Παναγιώτη Λοϊζίδη. Προκειμένου να ανανεωθεί το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή απαιτείται ιατρικό δελτίο από την ΚΟΠ και κάτι τέτοιο δεν υπάρχει επομένως απορρίπτουμε το ότι ήμασταν σε συζητήσεις οι οποίες σταμάτησαν με το που μαθεύτηκε το νέο.

Ο ΠΑΣΠ δεν αποτάθηκε ποτέ σε εμάς αλλά αντιθέτως δεχθήκαμε επίθεση χωρίς να γίνει οποιαδήποτε συζήτηση. Δεν προηγήθηκε οποιοδήποτε πρόβλημα με τον ΠΑΣΠ και μας ξένισε αυτός ο τρόπος συμπεριφοράς».

Το χρονικό της υπόθεσης

Ως γνωστό οι δύο παίκτες Παναγιώτης Φραγκέσκου, όπως και ο αδελφός του, Ανδρέας Φραγκέσκου αλλά και ο Παναγιώτης Λοϊζίδης σταμάτησαν το ποδόσφαιρο λόγω προβλημάτων στην καρδία.

Την υπόθεση απεκάλυψε το ThemaOnline. Όπως είχε σημειωθεί από το μεσημέρι της Πέμπτης (01/11) οι Φραγκέσκου και Λοϊζίδης-μαζί με τον πρόεδρο του Παγκύπριου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών Σπύρο Νεοφυτίδη- μετέβησαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας και έδωσαν κατάθεση, προβάλλοντας κάποιους ισχυρισμούς.

Μεταξύ άλλων φέρονται να υποστήριξαν ότι κατά την σεζόν 2017-18 κι ενώ αγωνίζονταν στην Αλκή, άτομο που συνεργαζόταν με τον σύλλογο τους χορήγησε ουσίες μέσω σύριγγας, χωρίς να τους διευκρινιστεί ακριβώς για ποιες ουσίες πρόκειται.

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top