ΚΥΠΡΟΣ: Η Βουλή παραδέχεται μονόπλευρες νομοθεσίες υπέρ των τραπεζών

ΚΥΠΡΟΣ: Η Βουλή παραδέχεται μονόπλευρες νομοθεσίες υπέρ των τραπεζών

Παραδέχεται μονόπλευρες νομοθεσίες υπέρ των τραπεζών ο Δημήτρης Συλλούρης.

Η Βουλή έκανε μονόπλευρες νομοθεσίες, οι οποίες είναι υπέρ των τραπεζών, είπε σήμερα ο Πρόεδρος του Σώματος, Δημήτρης Συλλούρης, ο οποίος εξέφρασε την πεποίθηση πως με τη διαφάνεια ο κόσμος μπορεί να γνωρίζει ποια είναι τα συγκρουόμενα συμφέροντα βουλευτών ή πολιτικών προσώπων.

Μιλώντας στο πλαίσιο δημοσιογραφικής διάσκεψης για την παρουσίαση της έκθεσης πεπραγμένων της Δεύτερης Συνόδου της 11ης βουλευτικής περιόδου, ο Πρόεδρος της Βουλής τόνισε πως δεν θεωρεί ότι ένας βουλευτής, ο οποίος έχει μη εξυπηρετούμενο δάνειο, δεν μπορεί να ψηφίσει μια σχετική νομοθεσία, που αφορά τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια, για να προσθέσει ότι η Βουλή και η πολιτεία δεν κατάφεραν ή δεν θέλησαν να βάλουν περιορισμό στην αξιολόγηση του κατά πόσο ένα δάνειο επιδεχόταν τόσο ψηλά επιτόκια.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews πατώντας εδώ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Το Κυπριακό μπαίνει ξανά σε μια περίοδο έντονης κινητικότητας, με τον χρόνο μέχρι τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, να λειτουργεί πλέον ως άτυπο πολιτικό ορόσημο. Οι συναντήσεις Νίκου Χριστοδουλίδη και Τουφάν Ερχιουρμάν, αποκτούν εβδομαδιαίο ρυθμό, η Μαρία Άνχελα Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο προς το τέλος της πρώτης εβδομάδας του Σεπτεμβρίου, μεταφέροντας την καταγραφή των συγκλίσεων που ετοίμασαν τα Ηνωμένα Έθνη και η συζήτηση για τα επόμενα βήματα αποκτά πλέον συγκεκριμένο περιεχόμενο.

BEST OF TOTHEMAONLINE