Συναγερμός στον αέρα: Καρδιοχτύπησαν οι επιβάτες πτήσης

Συναγερμός στον αέρα: Καρδιοχτύπησαν οι επιβάτες πτήσης

Θρίλερ στον αέρα το πρωί του Σαββάτου (10/11) για 280 επιβαίνοντες, ταξιδιώτες και πλήρωμα, πτήσης της Air France.

Ο πιλότος σήμανε συναγερμό όταν αντιλήφθηκε την ύπαρξη καπνού στο εσωτερικό του αεροσκάφους. Αμέσως ειδοποίησε την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας και ζήτησε να κάνει αναγκαστική προσγείωση.

Τελικώς, δόθηκε άδεια στον πιλότο του Boeing 777 να προσεγγίσει το αεροδρόμιο Ιρκουτσκ, στην Ρωσία, οπου και εκτέλεσε αναγκαστική προσγείωση.

Σύμφωνα με το πρακτορείο RIA Novosti, το αεροπλάνο προσγειώθηκε με ασφάλεια και οι επιβάτες φιλοξενούνται σε ξενοδοχεία κοντά στο αεροδρόμιο.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Η εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό θρίλερ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τα κομματικά επιτελεία να βρίσκονται σε διαρκή κινητικότητα και τις διεργασίες να πυκνώνουν όσο πλησιάζει η πρώτη συνεδρία της νέας Ολομέλειας. Συναντήσεις, τηλεφωνήματα, ανεπίσημες επαφές και παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνθέτουν το σκηνικό ενός πολύπλοκου πολιτικού παζλ, στο οποίο τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE