ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΚΑΘΑΡΙΣΕ και βλέπει ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ / Το ΕΚΑΝΕ ξανά μετά από Ευρωπαϊκό παιχνίδι

ΚΑΘΑΡΙΣΕ και βλέπει ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ / Το ΕΚΑΝΕ ξανά μετά από Ευρωπαϊκό παιχνίδι

Το παιχνίδι ανάμεσα σε Αλκή και ΑΕΚ ολοκληρώθηκε για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος (11/11) με την ΑΕΚ να κερδίζει 0-3. Σκόρερ οι Τρισκόφσκι, Καταλά και Φλοριάν.

Το παιχνίδι ξεκίνησε και τα πρώτα λεπτά ήταν αναγνωριστικά. Οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να επιβάλουν τον ρυθμό τους και να βρουν τα πατήματά τους.

Στη συνέχεια είχαμε κάποια πρώτα σουτ τόσο από πλευράς των γηπεδούχων όσο και από πλευράς των παικτών του Ιραόλα όμως ήταν όλα άστοχα και δεν ανησύχησαν τους τερματοφύλακες.
 

Είχαμε παιχνίδι κέντρου, αρκετά λάθη στις μεταβιβάσεις και έλειπε η τελική πάσα και από τις δύο ομάδες. Δεν ήταν ένα παιχνίδι που μπορείς να πεις ότι υπήρξε ομάδα που επιβλήθηκε στον αγωνιστικό χώρο ενώ η ΑΕΚ κυρίως από τα άκρα θέλησε να γίνει επικίνδυνη.

Ο Λαρένα ήταν αυτός που με δύο σουτ (ένα στο 17′ και ένα στο 36′) ανάγκασε τον Πάρντο να διώξει με δυσκολία ενώ η καλύτερη φάση ήρθε στο 41′ με τον Μπελαμεϊρί να κάνει το σουτ εντός περιοχής με τον Τόνιο και το δοκάρι να του λένε »όχι» και έτσι το 0-0 να παραμένει.

Δεν είχαμε κάτι αξιόλογο μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους, και έτσι με το σφύριγμα της λήξης του πρώτου ημιχρόνου από τον Δημήτρη Μασιά, Αλκή και ΑΕΚ πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες με αποτέλεσμα 0-0.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την ΑΕΚ να είναι φουριόζα και να δημιουργεί τρεις ευκαιρίες σε τέσσερα λεπτά. Και αφού δεν σκόραρε εκεί, στο 50′ ο Τρισκόφσκι έδωσε προβάδισμα στην ΑΕΚ καθώς μετά από γύρισμα του Φλοριάν προ κενής εστίας άνοιξε το σκορ.

Η ΑΕΚ πήρε άλλο αέρα από το γκολ αυτό, η Αλκή περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο και δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να αντιδράσει.

Οι κιτρινοπράσινοι απλοποίησαν περισσότερο τα πράγματα καθώς στο 61′ ο Καταλά με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Λαρένα σκόραρε και έκανε το 0-2.

Κάπου εκεί άρχισαν οι αλλαγές για τις δύο ομάδες, τίποτα δεν άλλαξε και η ΑΕΚ κυριαρχούσε. Εμφανώς βελτιωμένη στο δεύτερο 45λεπτο, κυκλοφορούσε καλύτερα την μπάλα και το γκολ του Τρισκόφσκι στο 50ο λεπτό την βοήθησε να βρει διαδρόμους.

Ο χρόνος κυλούσε, η νίκη φαινόταν πως θα έρθει στην ΑΕΚ και ο Φλοριάν στο 83′ έβαλε το κερασάκι στη τούρτα καθώς με ψηλοκρεμαστό πλασέ πέρασε την μπάλα πάνω από τον εξερχόμενο Πάρντο και διαμόρφωσε το τελικό 0-3 για την ομάδα του.

Η ΑΕΚ μετά από Ευρωπαϊκό ματς επανήλθε στην Κυπριακή πραγματικότητα με νίκες για 4η φορά (δηλαδή το πέτυχε σε όσες φορές έπρεπε να το κάνει) και τώρα βλέπει το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ σε δύο εβδομάδες καθώς μεσολαβεί διακοπή ελέω Εθνικών.

Από την άλλη η Αλκή προβλημάτισε με την εμφάνισή της στο δεύτερο ημίχρονο και μοιραία δέχθηκε την ήττα με το βαρύ 0-3.

Αλκή: Πάρντο, Κυπριανού, Φλόρες, Σερφά, Χριστοφή, Τραϊτσέφσκι (79′ Σταρόκιν), Ακόστα, Σπόλιαριτς (68′ Γκαντάτσια), Σταύρου (68′ Ηλία), Μπελαμεϊρί, Ιβάν Κάρλος

ΑΕΚ: Τόνιο, Ίγκορ, Γκονζάλεθ, Καταλά, Τρουγιόλς, Χέφελ, Λαρένα, Ακοράν, Τέτε (68′ Ασούμπρε), Τρισκόφσκι (79′ Γιάννου), Φλοριάν (87′ Ρουσιάς)

Κίτρινες: Χριστοφή / Τρουγιόλς 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top