LIFESTYLE

Από outsider έγινε «μήλον της έριδος» ο Κύπριος παίκτης – Ήταν έτοιμος να αποχωρήσει αλλά κάτι χρωστούσε στον Σάκη – VIDEO

Από outsider έγινε «μήλον της έριδος» ο Κύπριος παίκτης – Ήταν έτοιμος να αποχωρήσει αλλά κάτι χρωστούσε στον Σάκη – VIDEO

Κι ενώ ο Κύπριος παίκτης ήταν έτοιμος να εγκαταλείψει την σκηνή του VOICE μετά την απόφαση της Παπαρίζου να μην συνεχίσει με αυτόν..., αλλά και από το παιχνίδι οι coach αποφάσισαν να δώσουν μάχη για να τον έχουν στην ομάδα τους.

Το «Ένα φιλάκι είναι λίγο» τραγούδησε ο Κύπριος παίκτης της Παπαρίζου στο πρώτο επεισόδιο των Battles και έφερε σε πολύ δύσκολη θέση την coach.

Ο λόγος για τον Χρυσόστομο Φυλακτού, ο οποίος είχε μια υπέροχη ερμηνεία επί σκηνής, αλλά επίσης καταπληκτική ήταν και η συμπαίκτριά του Ζέτα.

Ύστερα από πολλή σκέψη η Έλενα Παπαρίζου επέλεξε να συνεχίσει με την Ζέτα, αλλά τόνισε ότι δεν ήταν η ώρα του Κύπριου παίκτη να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

«Κάποιος από τους συνάδελφούς μου πρέπει να τον διεκδικήσει. Μακάρι και οι τρεις... για να συνεχίσει αυτό το υπέροχο πλάσμα».

Και ενώ ο Χρυστόστομος Φυλακτού εγκατέλειπε την σηκηνή του VOICE, αλλά και το παιχνίδι, και η φίλη του ήταν έτοιμη να βάλει τα κλάματα ξαφνικά πάτησε το κουμπί ο Κωστής Μαραβέγιας. Ακολούθησε ο Σάκης Ρουβάς και την έκπληξη έκανε ο Πάνος Μουζουράκης, ο οποίος αποφάσισε εκ των υστέρων ότι τον ήθελε κι αυτό, για το καλό της ομάδας του. 

Ο Χρυσόστομος Φυλακτού αποφάσισε να ακολουθήσει τον Σάκη Ρουβά λέγοντάς του: 'Νομίζω ότι αυτό το χρωστάω στον Σάκη από την περοηγούμενη φορά' .

Δείτε την ερμηνεία του στα battles στο video που ακολουθεί:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το Ισραήλ πιθανόν θα προτείνει στη Χαμάς συμφωνία για την απελευθέρωση 20 ομήρων

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο



Καταθέτει σήμερα ο Σαββίδης αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα - Κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του η Ελεγκτική

Καταθέτει σήμερα ο Σαββίδης αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα - Κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του η Ελεγκτική

O Γενικός Εισαγγελέας, Γιώργος Σαββίδης, καταθέτει σήμερα στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο αίτημα για εξέταση καταγγελίας για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top