Ενημερώνει για το Κυπριακό ο ΠτΔ - Σήμερα η συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου

Ενημερώνει για το Κυπριακό ο ΠτΔ - Σήμερα η συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου

Συνέρχεται σήμερα, Παρασκευή, το Εθνικό Συμβούλιο, κατά τη διάρκεια της οποίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τα αποτελέσματα του πρόσφατου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου σε σχέση με τα ευρωτουρκικά θέματα.

Οπως είχε αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης συγκάλεσε τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου για σήμερα στις 10.30 το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο.

«Κατά τη συνεδρίαση, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα ενημερώσει το Σώμα για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό», ανέφερε ο κ. Λετυμπιώτης.

Πρόσθεσε ότι «θα προβεί, επίσης, σε ενημέρωση για τα αποτελέσματα του πρόσφατου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου σε σχέση με τα ευρωτουρκικά».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ζητούμενο είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια για επίλυση του Κυπριακού με τρόπο που να διασφαλίζει τα δικαιώματα όλων των νομίμων κατοίκων της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε την Παρασκευή, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην παρουσίαση του βιβλίου της Δέσπως Κόνιζου Λοϊζιά «Οι γίγαντες των Βορείων Προαστίων», στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE