Φόνος 45χρονου στη Λεμεσό: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του θύματος
Σήμερα 04/05/2025 και περί ώρα 09:35, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία για νεκρό πρόσωπο, σε κλειστό γκαράζ πολυκατοικίας, στη Λεμεσό.
Βάσει της καταγγελίας που έγινε από την παραπονούμενη, η Αστυνομία καταζητά τον 36χρονο πρώην συμβίο της, Montaser Saleh, από την Παλαιστίνη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, στις 10/11 καταγγέλθηκε στην Αστυνομία Λάρνακας από την αλλοδαπή γυναίκα, ότι τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας, ο πρώην σύντροφός της, της επιτέθηκε προκαλώντας της τραύματα στο σώμα.
Μάλιστα, ανέφερε ότι προσπάθησε να της επιτεθεί με πτυσσόμενο ρόπαλο, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να την κτυπήσει. Ακόμα, στην καταγγελία της η παραπονούμενη, ισχυρίστηκε ότι της κατέστρεψε και το κινητό της τηλέφωνο.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΛΑΡΝΑΚΑ: Καταζητείται 36χρονος για οπλοφορία και επίθεση - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
Μ. Παναγιώτου
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις